Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Brad Pitts nya kärlek i rekorddyr skilsmässa

Neri Oxman
Brad Pitt Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Den geniförklarade arkitekturprofessorn Neri Oxman är Brad Pitts nya flickvän, uppger Radar Online.

Samtidigt avslöjas det att hon nyligen genomgått en infekterad och rekorddyr skilsmässa från kompositören Osvaldo Golijov.

”Ett äktenskapligt haveri omöjligt att någonsin reparera” står det i ex-parets skilsmässoansökan, enligt sajten.

Brad Pitt, 54, dejtar arkitekturprofessorn Neri Oxman, 42, uppger Radar Online.

Pitt har inte haft någon officiell flickvän sedan skilsmässan från skådespelaren Angelina Jolie år 2016, men nu tycks han ha fallit pladask.

Neri Oxman är en geniförklarad och prisbelönad professor. Paret ska ha lärt känna varandra i samband med att han besökte MIT Media Lab, det utvecklingscenter hon arbetar på.

Neri Oxman gifte sig 2011 med den argentinske kompositören Osvaldo Golijov, 57. Paret ska ha haft ett passionerat förhållande där de var varandras konstnärliga musor.

Paret fick inga barn och det stormiga äktenskapet kraschade 2015. 

 

LÄS MER: Brad Pitt dejtar kändisprofessor 

 

Neri Oxmans miljonsmäll i skilsmässan

I skilsmässoansökan angav paret att de haft ”ett äktenskapligt haveri omöjligt att någonsin reparera”.

I dokumentet framgår att Osvaldo Golijov behöll både parets gemensamma bankkonto och aktieinnehav. Dessutom var Neri Oxman den som flyttade ut från parets bostad, där Golijov fortfarande bor kvar. 

Inte nog med det, Neri Oxman ska ha skrivit ut en check på över 5 miljoner kronor i reda pengar till kompositören i samband med skilsmässan. 

”Parterna är härmed överens om att respektera den andra personens integritet som ogift fullständigt” står det slutligen i överenskommelsen.

Enligt Page Six har Brad Pitt tröttnat på ytliga hollywoodaktriser, och gillar att Neri Oxman tillhör intellektuella kretsar.

– Det uppstod omedelbart en stark kemi mellan de båda. Än så länge är de på en vänskaplig nivå, men Brad är romantiskt intresserad. Han tycker att Neri är fascinerande och vill lära känna henne på mer än bara ett sätt, säger en uppgiftslämnare till Page Six.

 

LÄS MER: Efter krisen - Brad Pitt ska byta namn  

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!