Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts miljardförlust efter skilsmässan från Angelina Jolie

Brad Pitts skilsmässa och vårdnadstvist med exfrun Angelina Jolie har blivit dyr för stjärnan.Foto: KENNELL KRISTA/SIPA / KRISTA KENNELL / SIPA PRESS STELLA PICTURES
Enligt en uppgiftslämnare till Radar Online har Pitt tvingats spendera över 100 miljoner dollar – närmare en miljard kronor.Foto: DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK / DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Brad Pitt, 55, och Angelina Jolie, 43, har äntligen lyckats nå en överenskommelse i den vårdnadstvist som har sträckt sig sedan parets skilsmässa sommaren 2016.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Brad Pitts skilsmässa och vårdnadstvist med exfrun Angelina Jolie har kostat honom skjortan, och mer därtill. 

Enligt en uppgiftslämnare till Radar Online har Pitt tvingats spendera över 100 miljoner dollar – närmare en miljard kronor.

– Han har fått tillbaka sina barn, men han kan vänta sig en helt annan verklighet nu som kommer kännas i plånboken tills han är en gammal man, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Brad Pitt, 55, och Angelina Jolie, 43, har äntligen lyckats nå en överenskommelse i den vårdnadstvist som har sträckt sig sedan parets skilsmässa sommaren 2016.

Ex-makarna kommer dela på vårdnaden av sina sex barn – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, och tvillingarna Vivianne och Knox.

Men beslutet har kommit att kosta Brad Pitt enorma summor pengar, och kommer fortsätta kosta honom långt in i framtiden, skriver Radar Online.

Utdragen vårdnadstvist

Uppgiftslämnare med insyn berättar för den amerikanska sajten att "Fight club"-skådespelare kan komma att behöva betala upp mot en miljard kronor sammanlagt i överenskommelsen.

– Förutom barnunderhåll, så är Brad tvungen att betala hushållskostnader, utbildning, säkerhet och andra kostnader fram tills alla barnen är 21 år, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Uppgiftslämnaren menar att pengaproblemet är det som har gjort att vårdnadstvisten blev så pass utdragen.

– Det är en stor anledning till att överenskommelsen tog så lång tid. Brad försökte slå tillbaka och stå upp för sig själv, men han kunde inte göra någonting för att hindra Angelina från att ta ungefär hälften av allt han äger.

Kommer märkas på ekonomin lång tid framöver

Att få träffa sina barn igen kommer alltså märkas ordentligt i Pitts ekonomi under många år framöver.

– Han har fått tillbaka sina barn, men han kan vänta sig en helt annan verklighet nu som kommer kännas i plånboken tills han är en gammal man, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.