Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts kritik mot Jolie – därför dröjer skilsmässan

Brad Pitt uppges vilja lägga äktenskapet med Angelina Jolie bakom sig.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Angelina Jolie uppges inte vilja kompromissa med Brad Pitt i skilsmässohandlingarna.Foto: ZUMAPRESS.COM / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Brad Pitt och Angelina Jolie har ännu inte lyckats skilja sig på papper.

I två och ett halvt år har förhandlingarna pågått, och nu rapporteras Brad Pitt fått nog.

”Brad är irriterad och önskar att den här skilsmässan hade blivit klar för länge sedan.” uppger en källa till HollywoodLife.

Amerikanska skådespelaren Brad Pitt, 55, och Angelina Jolie, 43, ansökte om skilsmässa i september 2016.

Nu, drygt två och ett halvt år senare, har skilsmässan ännu inte gått igenom – och Brad Pitt börjar bli otålig, rapporterar en källa till HollywoodLife.

”Brad är frustrerad på Angelina över att deras skilsmässa fördröjs.” uppger källan till nöjessajten och fortsätter:

”Brad är irriterad och önskar att den här skilsmässan hade blivit klar för länge sedan.”

 

 

Enligt källan upplever han att Angelina Jolie vägrar att kompromissa, vilket gör att hela processen fördröjs.

Brad Pitt trött på den utdragna skilsmässan

Angelina Jolie i sin tur ska så sent som i augusti förra året ha hoppats på att skilsmässan skulle gå igenom innan årsskiftet, rapporterade Reuters.

Så blev det inte.

Brad Pitt uppges inte bara vara irriterad över Angelina Jolies påstådda fördröjning, likaså skilsmässans saftiga prislapp gör honom frustrerad.

”Brad är inte intresserad av att säga något negativt om Angie, framför allt inte framför barnen, men han blir irriterad över att Angie vägrar att komma överens. Den utdragna striden fortsätter att kosta honom i tid, energi och advokatarvode.” uppger källan till HollywoodLife.

 

 

Tidigare har nöjessajten TMZ rapporterat att Angelina Jolies advokat Laura Wasser övervägt att hoppa av ärendet eftersom skilsmässan ska blivit ”för giftig”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.