Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts hemliga samtal till exet Jennifer Aniston

Jennifer Aniston och Brad Pitt var gifta i fem år, 2000 till 2005.Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES ABACA
Angelina Jolie och Brad Pitt var gifta i två år, 2014 till 2016.Foto: KRISTA KENNELL / SIPA PRESS/STELLA PICTURES
Brad Pitt ska enligt en källa till Mirror ha vänt sig till ex-frun Aniston under skilsmässan från Jolie.Foto: WYTERS ALBAN/ABACA / WYTERS ALBAN/ABACA STELLA PICTURES
Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn tillsammans.Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Aniston ska ha lyssnat när Pitt bett om ursäkt, enligt källan.Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES

Brad Pitt vänder sig till ex-frun Jennifer Aniston efter skilsmässan från Angelina Jolie.

Skådespelaren bad om ursäkt för tidigare sårande kommentarer och ex-paret mindes tillbaka på tiden ihop, enligt en källa till Mirror.

”Jen är en otroligt givande, älskande och rolig kvinna som kommer fortsätta vara min vän. Det är en viktig relation som jag värderar högt”, har Brad Pitt tidigare sagt enligt Mirror. 

Skådespelaren Brad Pitt, 55, har tidigare kritiserat sitt tidigare äktenskap med skådespelerskan Jennifer Aniston, 50, och menade då att vara gift med Aniston gav honom ett tråkigt liv. Men efter separationen från ex-frun Angelina Jolie, 44, valde Pitt att vända sig till Jennifer Aniston, rapporterar Mirror.

Enligt tidningen ska Jennifer Aniston ha lyssnat på Pitt när han bett om ursäkt för den sårande kommentaren, och kort efter att ha ansökt om skilsmässa från Angelina Jolie vände han sig till Aniston och berättade att han hade problem att hantera stressen över skilsmässan.

Brad Pitt: ”En viktig relation”

Brad Pitt och Jennifer Aniston ska sedan ha tagit chansen minnas och prata om några av favoritminnena från förr, enligt en källa till Mirror. Ingen romantik sprakade mellan ex-makarna, men de ska ha kommit överens om att vara vänner.

”Jen är en otroligt givande, älskande och rolig kvinna som kommer fortsätta vara min vän. Det är en viktig relation som jag värderar högt”, har Brad Pitt tidigare sagt enligt Mirror.

Skådespelaren om mörka perioden

Paret ska enligt källan ha tittat tillbaka på hur de under 90-talet försökt hålla sig så långt i från rampljuset som möjligt. En tid som visat sig vara en väldigt mörk period för Brad Pitt.

”Jag började bli trött på att sitta i soffan, hålla en joint och gömma mig. Jag började känna mig patetisk”, sa Brad Pitt då i Parade magazine och fortsatte:

”Det blev väldigt tydligt för mig att jag var fokuserad på att hitta en film om ett intressant liv, men jag levde inte ett intressant liv själv.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.