Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts förändring – efter skilsmässan med Jolie

Angelina Jolie och Brad Pitt är officiellt skiljda.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Brad Pitt satsar på familjen.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX

Singelpappan Brad Pitt lägger om livet. 

I sommar satsar världsstjärnan på familj framför karriär – efter en plötslig ändring i arbetsschemat.

– Nu när det inte blir av har han tagit beslutet att inte ta några nya jobb för att i stället spendera sommaren tillsammans med barnen, säger en källa till Radaronline.

Skådespelaren Brad Pitt, 55, är efter en utdragen skilsmässa med exet Angelina Jolie, 43, numera även singel på papperet.

I sviterna av det infekterade uppbrottet väljer Brad Pitt att i sommar lägga karriären åt sidan för att i stället satsa på barnen, rapporterar Radaronline.

Beslutet kommer efter att det blev klart att Oscarsvinnarens planer på att återvända i rollen som Gerry Lane inte blir av i juni, som tidigare sagts.

– Brad Pitt hade inplanerad tid i schemat till att göra uppföljaren till ”World War Z”, men nu när det inte blir av har han tagit beslutet att inte ta några nya jobb för att i stället spendera sommaren tillsammans med barnen, säger källan till Radaronline.

Skådespelaren vill framför allt återbygga sin relation med sönerna Maddox, 17, och Pax, 15.

– Han vill bonda med dem över deras nya intresse i sport och motorcyklar, förklarar källan till Radaronline.

Brad Pitts officiellt singel – efter utdragen skilsmässa

Jolie och Pitt träffades 2005 när de spelade in ”Mr & Mrs Smith”. Året efter bekräftade paret att dom väntade barn. Först 2015 beslöt paret sig för att gifta sig under en intim ceremoni på en gård i södra Frankrike.

Men ynka två år senare meddelade paret att de går skiljda vägar – och i april i år gick skilsmässan äntligen igenom i juridisk mening efter flera år av rättsliga tvister, som har gällt allt från vårdnadsfrågor till ekonomiska uppgörelser.  

Ex-makarna har sex barn tillsammans: Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, och 10-åringarna Vivienne och Knox.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.