Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts dotter – en kopia av sin pappa

Nu finns ytterligare ett exempel på ett kändisbarn som börjar bli kusligt lik en av sina föräldrar. Det rör sig om Vivienne Jolie-Pitt som börjar bli slående lik sin pappa Brad Pitt.Foto: LUME / STELLA PICTURES BACKGRID US
HollywoodLife uppger att Jolie och barnen ofta syns i offentliga sammanhang i och runt Los Angeles – och då ska familjen se trygga och lyckliga ut, enligt nöjessajten.Foto: MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Vivienne Jolie-Pitt, 10.Foto: JACKSON LEE / ALL OVER PRESS NATIONAL PHOTO GROUP
Brad Pitts dotter Vivienne är pappa upp i dagen.Foto: JAMES SHAW/RETNA / STELLA PICTURES / AVALON B5327

Äpplet faller inte långt från trädet – inte ens i Hollywood. 

Nu finns ytterligare ett exempel på ett kändisbarn som börjar bli kusligt lik en av sina föräldrar. 

Det rör sig om Vivienne Jolie-Pitt som börjar bli slående lik sin pappa Brad Pitt.

Nyligen syntes Vivienne Jolie-Pitt, 10, och hennes mamma Angelina Jolie, 43, ute tillsammans – och hon har vuxit upp till att bli en kopia av sin pappa Brad Pitt, 55.

HollywoodLife uppger att Jolie och barnen ofta syns i offentliga sammanhang i och runt Los Angeles – och då ska familjen se trygga och lyckliga ut, enligt nöjessajten.

Nyligen var det mors dag i USA och dagen till ära tillbringade barnen den tillsammans med sin mor. Vivienne hade på sig en olivgrön byxdress med brunt bälte – och så tittade hon upp med ett ansiktsuttryck som påminner oss om Brad Pitt.

Det har annars varit en turbulent period för familjen efter att Brangelina valde att gå skilda vägar för snart tre år sedan.

Jolie och Pitt träffades 2005 när man spelade in ”Mr & Mrs Smith” tillsammans. Året efter bekräftade paret att de väntade barn. Först 2015 beslöt paret sig för att gifta sig under en intim ceremoni på en gård i södra Frankrike. 

Skilsmässan gick nyligen igenom

Men ynka två år senare meddelade paret att de går skiljda vägar – och i april i år gick skilsmässan äntligen igenom i juridisk mening efter flera år av rättsliga tvister, som har gällt allt från vårdnadsfrågor till ekonomiska uppgörelser.  

Ex-makarna har sex barn tillsammans: Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, och 10-åringarna Knox och Vivienne.

People rapporterar att både Pitt och Jolie ska ha gått vidare i sina kärleksliv – även om ingen av dem officiellt har bekräftat uppgifterna. Brad Pitt uppges dejta skådespelarkollegan Charlize Theron, 43, men det har också spekulerats i en återförening med Jennifer Aniston, 50. The Business Times rapporterade förra månaden att Angelina Jolie har inlett en relation med en brittisk miljardär, bosatt i London.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.