Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts bråk med Jolie – avbryter familjeterapin

Brad Pitt, 56, ser ut att ha hittat kärleken på nytt i 27-åriga modellen Nicole Poturalski.
Foto: JILL JOHNSON / STELLA PICTURES/DDP IMAGES/JPI S DDP
Foto: KRISTA KENNELL / SIPA PRESS/STELLA PICTURES
Foto: GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter år av bråk om deras barn efter skilsmässan, såg Brad Pitt och Angelina Jolie ut att kunna mötas på mitten, efter tid i familjeterapi.

Men nu har exparet slutat med terapin och ligger i luven på varandra igen.

– Spänningarna mellan Brad och Angelina har eskalerat, nu när de inte går i familjeterapi längre, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine.

Sedan skilsmässan 2016 har exmakarna Brad Pitt, 56, och Angelina Jolie, 45, legat i fejd med varandra över sina barns framtid och vem som ska ha ansvar och vårdnaden.

Under sommaren har de två sett ut att äntligen kunna mötas i ett beslut och dela på föräldraansvaret, efter att de gått i familjeterapi tillsammans. 

Brad Pitt och Angelina Jolie fick bättre relation

I juni fotograferades Brad Pitt när han lämnade Angelina Jolies hus efter att ha tillbringat flera timmar med sina barn, och månaden därpå rapporterades det om att exmakarna fått en bättre relation.

– Brad och Angelina har fortsatt navigera vägen framåt för sina barn, sa en uppgiftslämnare då.

Men nu har Pitt och Jolie slutat gå i terapi ihop, och situationen har havererat på nytt.

– Spänningarna mellan Brad och Angelina har eskalerat, nu när de inte går i familjeterapi längre, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine.

Rättegång om vårdnaden

I oktober påbörjas exmakarna vårdnadstvisträttegång, där de båda vill få så mycket tid med barnen Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14, och tvillingarna Knox and Vivienne, 12 som möjligt. Äldsta sonen Maddox är 19, och räknas inte in i tvisten, eftersom han är myndig.

– Brad vill ha lika delad vårdnad, både fysiskt och legalt, över barnen. Angelina har inte gått med på de villkoren. Hon vill bara prata om en överenskommelse om barnens hembas inte är Los Angeles. De yngre barnen går i skola i Los Angeles, vilket Angelina alltid har motsatt sig.

Tog hem Oscarsstatyett för bästa manliga biroll.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.