Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts rädsla efter Angelina Jolies utspel

Skilsmässan mellan Brad Pitt och Angelina Jolie blir allt smutsigare. Parets fejd har tagit ny fart efter att Angelina Jolie anklagat Brad Pitt för att inte betala underhåll för barnen.Foto: KENNELL KRISTA/SIPA / KRISTA KENNELL / SIPA PRESS STELLA PICTURES
Nu slår Brad Pitt tillbaka och är rädd att Angelina Jolie ska ta med sig barnen utomlands, skriver Daily Mail. Foto: DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK / DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
"Brad Pitt har en skyldighet att betala underhåll för barnen, men han har inte betalat något meningsfullt underhåll sedan separation", har Jolies advokat Samantha Bley DeJean skrivit i ett dokument, enligt NBC News. Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Skilsmässan mellan Brad Pitt och Angelina Jolie blir allt smutsigare.

Parets fejd har tagit ny fart efter att Angelina Jolie anklagat Brad Pitt för att inte betala underhåll för barnen.

Nu slår Brad Pitt tillbaka och är rädd att Angelina Jolie ska ta med sig barnen utomlands, skriver Daily Mail. 

– De kan inte komma överens om någonting, berättar en uppgiftslämnare till tidningen.

Skilsmässotvisten mellan Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 53, har fått en ny vändning – och två år efter skilsmässan verkar en överenskommelse mellan de två exmakarna inte vara nära.

Förra veckan anklagade Angelina Jolie sin exmake för att inte ha betalat underhåll för de sex barnen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, and 10-åriga tvillingarna Vivienne och Knox.

"Brad Pitt har en skyldighet att betala underhåll för barnen, men han har inte betalat något meningsfullt underhåll sedan separation", har Jolies advokat Samantha Bley DeJean skrivit i ett dokument, enligt NBC News.   

 

 LÄS MER: Jolie anlitar spioner för att följa Brad Pitt 

 

Slår tillbaka mot Angelina Jolie

Uppgifterna fick Brad Pitt att se rött och han slog tillbaka direkt. Enligt TMZ ska paret ha haft en överrenskommelse och att Brad Pitt nu påstår att han har betalat betydligt mycket mer än vad de hade kommit överens om. ENligt stjärnan var utspelet ett sätt för Jolie att manipulera media.

Samtidigt ska  Brad Pitt ha börjat oroa sig för att Angelina Jolie ska fly utomlands med barnen. Han är rädd att Angelina Jolie ska ta med barnen och flytta till London, skriver Daily Mail. 

– De kan inte komma överens om någonting, berättar en källa för tidningen och fortsätter: 

Enligt tidningens uppgifter vill Angelina Jolie ha ful vårdnad om barnen och ta med dem utomlands. Men att hon inte kan göra även om hon få full vårdnad utan Brad Pitts medgivande.

– Brad vill inte behöva flyga i åtta eller nio timmar för att få träffa sina barn, berättar uppgiftslämnaren till tidningen.

 

LÄS MER: Angelina Jolies nya drag – nu flyr hennes advokat 

 

Angelina Jolie anlitade spioner

Det har också rapporterats om att Angelina Jolie ska ha anlitat spioner för att följa Brad Pitt. Angelina Jolie vill bevisa att exmaken är en opassande far till deras barn – med hjälp av uppgifter från spionerna.

– Det är nästan två år sedan Angelina lämnade in skilsmässoansökan, och hon vägrar fortfarande att avsluta skilsmässan och tvisten om vårdnaden av barnen. Brad är känd för sin avslappnade personlighet, Angelina är raka motsatsen – en riktig perfektionist, säger en källa till Radar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.