Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Brad Pitt slår tillbaka - kräver delad vårdnad

Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Charles Sykes / AP TT NYHETSBYRÅN

Angelina Jolie vill ha vårdnaden över hennes och Brad Pitts sex barn.

Nu slår Brad Pitt tillbaka – och går till domstol för att kräva delad vårdnad. Det rapporterar brittiska Metro.

Det var under gårdagen som Brad Pitt, 52, lämnade in sin ansökan om delad vårdnad till en familjedomstol i Los Angeles.

Enligt den brittiska nyhetssajten Metro, som har tagit del av dokumenten, är det första gången Brad Pitt har skickat juridiska dokument till Angelina Jolie, 41, sedan hon lämnade in skilsmässoansökan i september.

I samma veva krävde Angelina Jolie ensam vårdnad över parets sex barn: Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10 samt tvillingarna Knox and Vivienne, 8.

 

LÄS MER: Angelina Jolie och Brad Pitt skiljer sig

 

Men nu slår Brad Pitt alltså tillbaka.

Brad Pitt har, precis som Angelina Jolie, angett "oöverkomliga meningsskiljaktigheter" som anledning till skilsmässan. Han uppger också att paret separerade den 15 september. Den 19 september ansökte Angelina Jolie om skilsmässa.

Uppgiftslämnaren: "Det handlar om barnen"

En uppgiftslämnare som står nära paret uppger för People att det fortfarande är "konstigt och ansträngt" mellan Brad Pitt och Angelina Jolie.

– De jobbar fortfarande på vissa saker som de inte kan komma överens om. Det verkar som att det handlar om barnen, säger uppgiftslämnaren till People.

I början av oktober slöt de blivande exmakarna ett avtal som innebär att Angelina Jolie fick ensam vårdnad av barnen i tre veckor. Efter det tre veckorna har Brad Pitt tillåtits träffa sina barn i sällskap av en terapeut.

 

LÄS MER: Angelina Jolies nya drag mot Brad Pitt

 

Det var efter ett bråk på ett privatplan från Frankrike till USA som Brad Pitt och Angelina Jolie separerade. Enligt Angelina Jolie ska Brad Pitt ha varit berusad och skrikit på sin son Maddox.

Brad Pitt och Angelina Jolie träffades under inspelningen av "Mr and Mrs Smith" 2004. Två år senare bekräftade de att de var ett par och 2014 gifte sig Brad Pitt och Angelina Jolie. Relationen höll i tolv år.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!