Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitt och Angelina Jolie återförenade – efter bråken

Foto: JENS KALAENE / PICTURE ALLIANCE / DPA/IBL DPA
Foto: VPCD / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: DAHE, DARA / STELLA PICTURES BACKGRID US

De bittra fienderna Brad Pitt och Angelina Jolie har länge varit inblandade i en smutsig vårdnadstvist. 

Nu har de återförenats, rapporterar sajten Radar Online. 

Exmakarna Brad Pitt, 54, och Angelina Jolies, 42, kamp om barnen har hållit på sedan skilsmässan – och den är ingen billig historia. Hittills har vårdnadstvisten kostat mer än 15 miljoner dollar, eller 131 miljoner kronor, i advokatkostnader för Hollywoodstjärnorna. 

Paret förhandlar både kring den gemensamma förmögenheten på 4,3 miljarder kronor och sina sex barn – Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, and 10-åriga tvillingarna Vivienne och Knox.

Nyhetssajten Radar Online har tidigare berättar hur de båda exmakarna har försökt att ta till det ena smutsigare knepet efter det andra. 

– Angelina kommer måla upp sitt liv med Brad Pitt som ett levande helvete, sa då en uppgiftslämnare till sajten.

 

LÄS MER: Familjens vädjan till Pitt: Gift dig med Aniston 

 

Brad och Angelina tillsammans

Men nu har den infekterade relationen mellan exmakarna tagit en ny vändning – de har återförenats. 

Det var på tvillingarna Vivienne och Knoxs tioårsdag som Brad Pitt bestämde sig för att åka ner till Storbritannien ett par dagar – för att fira barnens födelsedag. Angelina Jolie är där för att spela in den kommande filmen "Maleficent 2”.

Däremot verkar molnen vara långt ifrån borta på himlen – enligt sajten är exparet fortfarande bittra fiender. 

Angelina Jolie ansökte om skilsmässa från Brad Pitt i september 2016. Paret gifte sig 2014 efter att ha varit tillsammans i tio år. 

För ett par veckor sedan bestämde dock amerikansk domstol att paret ska ha delad vårdnad över sommaren enligt ett förutbestämt schema, rapporterar CNN.

Barnen ska dela sin tid mellan London, och hos Brad Pitt i Los Angeles. Jolie är fortfarande den som har den primära vårdnaden och har barnen hos sig en större del av tiden. Enligt rapporten får Pitt rätt att ha daglig telefonkontakt med barnen.

Efter sommaren upptas domstolsförhandlingarna om vårdnaden igen.

 

LÄS MER: Angelina Jolies hämnd mot Brad Pitt 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.