Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitt återförenad med Jennifer Aniston i het scen

Brad Pitt och Jennifer Aniston spelar mot varandra.Foto: STELLA PICTURES/IMP / STELLA PICTURES/IMP IMP
Jennifer Aniston.Foto: STELLA PICTURES/IMP / STELLA PICTURES/IMP IMP
Jennifer Aniston och Brad Pitt.Foto: STELLA PICTURES/IMP / STELLA PICTURES/IMP IMP

Äntligen bidrar 2020 med något bra – Brad Pitt och Jennifer Aniston skådespelar tillsammans igen.

De två stjärnskådespelana var bara några av de som deltog i ”Dane Cook Presents Feelin' A-Live: Fast Times at Ridgemont High table read”.

Under genomläsningen av klassikern från 1982 spelade Pitt och Aniston emot varandra, i en minst sagt het scen, skriver People.

Skådespelaren Dane Cook drog i gång projektet ”Dane Cook Presents Feelin' A-Live: Fast Times at Ridgemont High table read” för att muntra upp i dessa deppiga pandemitider. Han samlade ihop ett gäng av Hollywoods allra största namn för att över videochatt göra en genomläsning av 1982-klassikern ”Fast Times at Ridgemont High”, som hette ”Häftigt drag i plugget” i Sverige.

Utöver stjärnor som John Legend, Morgan Freeman, Ray Liotta och Julia Roberts var också tidigare gifta paret Brad Pitt och Jennifer Aniston med och spelade – och kom att spela mot varandra. Det är första gången de två syns i samma tv-skärm sedan skilsmässan 2005.

Brads sexuella fantasi om Anistons karaktär

Jennifer Aniston och Brad Pitt fick alla att bryta ihop när de hamnade i het scen tillsammans, där Pitts karaktär Brad Hamilton hade en sexuell fantasi om Anistons karaktär Linda Barrett.

Innan uppläsningen började skämtade Jimmy Kimmel, som också var med, om att ”allas karriärer hänger på hur det här går”. Evenemanget hölls för att dra in pengar till de som behöver under coronapandemin.

Efter många år av iskyla mellan sig, har Brad Pitt och Jennifer Aniston hittat tillbaka till en vänskap, efter att Pitt skilde sig från Angelina Jolie 2016. Tidigare i år fotades de två när de pratade backstage på Screen Actors Guild Awards – men det här är första gången vi får se dem prata och spela mot varandra.

 

Se Brad Pitts känslosamma tacktal till sina barn:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.