Susan Boyle ska enligt uppgifter i brittisk press ha ställt frågor om ett jobb på Ladbrokes i Blackburn. Foto: Enewsimage.Com / Splash NewsSusan Boyle ska enligt uppgifter i brittisk press ha ställt frågor om ett jobb på Ladbrokes i Blackburn. Foto: Enewsimage.Com / Splash News
Susan Boyle ska enligt uppgifter i brittisk press ha ställt frågor om ett jobb på Ladbrokes i Blackburn.  Foto: Enewsimage.Com / Splash News
Här syns Susan Boyle på scen i Las Vegas. Foto: Enewsimage.Com / Splash NewsHär syns Susan Boyle på scen i Las Vegas. Foto: Enewsimage.Com / Splash News
Här syns Susan Boyle på scen i Las Vegas.  Foto: Enewsimage.Com / Splash News
Susan Boyle blev världskänd när hon medverkade i "Britains got talent" 2009. Foto: Stella picturesSusan Boyle blev världskänd när hon medverkade i "Britains got talent" 2009. Foto: Stella pictures
Susan Boyle blev världskänd när hon medverkade i "Britains got talent" 2009. Foto: Stella pictures
Enligt The Mirror ska Susan Boyle ha gett bort tio miljoner kronor till sina släktingar. Foto: Nancy KaszermanEnligt The Mirror ska Susan Boyle ha gett bort tio miljoner kronor till sina släktingar. Foto: Nancy Kaszerman
Enligt The Mirror ska Susan Boyle ha gett bort tio miljoner kronor till sina släktingar. Foto: Nancy Kaszerman

Boyle söker nytt jobb - lönen är 60 kr i timmen

Publicerad

Susan Boyles familj bråkar om hennes miljoner.

Nu ska sångerskan ha ställt frågor om ett nytt jobb - hon kan tjäna cirka 60 kronor i timmen, skriver Daily Mail.

Susan Boyle, 52, blev världskänd när hon medverkade i "Britains got talent" 2009. Snabbt följde flera spelningar världen över och med det också massiva summor pengar.

Men allt har verkligen inte varit frid och fröjd sedan genombrottet.

Susan Boyle har bland annat varit inlagd på en klinik för utmattning samtidigt som hennes intjänade miljoner har splittrat familjen i olika falanger. Det finns exempelvis uppgifter om att en av Boyles bröder hotat att ta sitt liv om hon inte räddade hans företag med ett bidrag på cirka 500 000 kronor.

Gav bort tio miljoner

Trots allt detta har The Mirror tidigare rapporterat att Susan Boyle gett bort tio miljoner kronor till sina släktingar.

Närmast väntar en turné i Storbritannien för Susan Boyle - men hon verkar inte riktigt vara nöjd med att bara gå hemma i väntan på den. Nu skriver nämligen Daily Mail att sångerskan har ansökt om ett jobb på Ladbrokes i Blackburn.

"Var alla chockade"

Ett vittne berättar för The Sun on Sunday:

- Susan Boyle traskade in och hade frågor om jobbannonsen i fönstret. Vi var alla chockade.

Skulle Susan Boyle få jobbet kommer hon att dra in cirka 60 kronor i timmen. Daily Mail skriver att Susan Boyle sökte ett liknande jobb innan hon slog igenom 2009.

En talesperson för sångerskan vill inte kommentera uppgifterna i de brittiska tidningarna, men en representant för Ladbrokes bekräftar att Boyle varit inne i affären och ställt frågor om jobbet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag