Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bosse Parneviks hårda krav på SVT

Bosse Parnevik.Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Gertie Parnevik med maken Bosse.Foto: JULIA DANSARIE

Bosse Parnevik är en av deltagarna i årets "Stjärnorna på slottet" - men det var inte självklart för honom att vara med.

Komikern berättar att han hade krav på de andra deltagarna för att han själv skulle ställa upp i programmet.

– Så jag föreslog några stycken. Om de eller de är med, så hänger jag på, säger Bosse Parnevik. 

Bosse Parnevik är en av årets deltagare i "Stjärnorna på slottet", och tillsammans med Ann-Louise Hanson, Marianne Mörck, Regina Lund och Peter Jöback kommer han vara med i programmet.

 

LÄS MER: Mia och Jesper Parneviks miljoner – så rika är de

Bosse Parnevik kände inte de andra

Men det var inte en självklarhet för komikern Bosse Parnevik att vara med i det folkkära SVT-programmet - han ville gärna bestämma vilka andra som skulle vara med i "Stjärnorna på slottet".

– Först frågade jag vilka som var med, men så fattades det tre, så jag föreslog några stycken. Om dem eller dem är med, så hänger jag på, men jag vill veta vilka det blir. Jag  kände inte de andra, men jag har hört talas om dem och tyckte de var intressanta personer, säger Bosse Parnevik.

I årets omgång av Stjärnorna på slottet medverkar artisten Peter Jöback, skådespelerskan Regina Lund, imitatören Bosse Parnevik, sångerskan Ann-Louise Hanson och skådespelerskan Marianne Mörck. Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Han hade då flera namn som han gärna ville ha med - och en av kändisarna kom med i programmet.

– Jag föreslog Ann-Louise Hanson, Björn Skifs och Bert Åke Varg. Det kunde bara bli en av dem. Skifs har alltid tackat nej, säger Bosse Parnevik, och avslöjar samtidigt att han själv inte fått frågan att vara med tidigare.

Bosse Parnevik och Ann-Louise Hanson har varit vänner länge, och det var viktigt för Parnevik att han kom bra överens med de andra deltagarna.

– Vi har känt varandra sedan länge. Det har varit en hel del bråk inom "Stjärnorna på slottet" innan, så det är ju bra om man har sådana som man tror man kan komma överens med.

 

LÄS MER: Mia Parnevik visar upp huset – efter orkanen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.