Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bornebuschs nakna bild med Skarsgård avslöjad

Foto: SVEN LINDWALL
Linus Wahlgren och Alexander Skarsgård i ”Hundtricket”.
Foto: RICHIE BUXO / SPLASH NEWS / RICHIE BUXO / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Josephine Bornebusch och Alexander Skarsgård spelade tillsammans i klassiska romantiska komedin ”Hundtricket” 2002.

Nu visar ”Älska mig”-skaparen en oväntad bild på henne och gamla kollegan, från när de poserade avklädda i Vanity Fair året därpå.

”Året är 2003 och vi plåtas av Bruce Weber för Vanity fair. Jag har hår”, skriver Josephine Bornebusch på Instagram.

Multitalangen Josephine Bornebusch, 38, är aktuell med sin hyllade romantiska dramaserie ”Älska mig”, som hon både spelar huvudrollen i och regisserar – samtidigt som hon har kommit på konceptet och skrivit manus.

”Älska mig” är knappast det enda jobbet med romantiska inslag på Bornebusch cv – 2002 var hon med i romantiska komedin ”Hundtricket”, där hon spelade mot bland andra Linus Wahlgren och Alexander Skarsgård.

Den nakna bilden 

Nu visar Josephine Bornebusch upp en oväntad bild från den tiden. Året efter filmens premiär poserade hon nämligen tillsammans med Alexander Skarsgård i Vanity Fair. På Instagram delar hon med sig av den intima bilden, där hon och Skarsgård delar en gammaldags säng och är till synes nakna.

Bilden var en del av det specialnummer av Vanity Fair som kom ut i februari 2003, där världsberömda fotografen Bruce Weber åkte till Stockholm och fotograferade både kända och okända svenskar i deras underkläder för ett

”Året är 2003 och vi plåtas av Bruce Weber för Vanity fair. Jag har hår”, skriver Josephine Bornebusch på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4RiyJVhS2D/

Skarsgårds stora genombrott

Bilden har gillats tusentals gånger, och ”Solsidan”-profilen hyllas bland kommentarerna för sina många talanger.

Alexander Skarsgård började sin Hollywoodkarriär lite smått redan 2001, då han spelade en mindre roll i Ben Stillers klassiker ”Zoolander”. Men det var först 2008 när han fick rollen som Eric Northman i ”True blood” som den blonda svensken fick en stadig plats i Hollywood.

Expressen har sökt Josephine Bornebusch för en kommentar.

Skådespelarna berättar om scenerna som är tuffa att spela in.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.