Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bornebuschs kroppsönskan – intima detaljen: ”Ångrar”

Skådespelarna berättar om scenerna som är tuffa att spela in
Josephine Bornebusch spelar huvudrollen i sin egenregisserade nya Viaplay-serie ”Älska mig”.Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Nu berättar hon om de obekväma mötena. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Josephine Bornebusch spelar huvudrollen i sin egenregisserade nya Viaplay-serie ”Älska mig”.

Rollen bjuder på en del avklädda scener – vilket tvingar skådespelerskan till lite obekväma möten med sminkösen.

”Det finns tillfällen då jag ångrar att jag tatuerade in en streckkod i svanken 2001”, skriver Josephine Bornebusch till en skämtsam bild på Instagram.

Skådespelaren Josephine Bornebusch, 38, har inte bara skrivit manus och regisserat nya romantiska serien ”Älska mig” på Viaplay – hon spelar också huvudrollen.

I serien spelar hon mot Sverrir Gudnasson, som hon har flera intima scener med.

– Det är ganska mycket naket och sexscener i den här serien, vilket är lite jobbigt ju, för det är ju inte riktigt intimt så att säga. Det är väldigt tekniskt, det är som en koreografi liksom. ”Där trycker han upp dig mot väggen, och där trycker du upp honom, sen tar han av skjortan där, och sen två kyssar där, och sen går ni ner på soffan. Det är så otroligt osexigt. Samtidigt som när man väl står där så är det ju vad det är. Man kysser ju en annan människa och klär av varandra. Det är en surrealistisk värld, säger Josephine Bornebusch i ett klipp på Viaplays Youtubekanal.

Måste sminka över svanktatuering

Men de avlädda scenerna medför andra problem också – Bornebusch har nämligen en gammal svanktatuering som måste sminkas över.

På sin Instagram visar hon upp en ärlig bild när hon står utan byxor medan sminkösen täcker över tatueringen.

”Det finns tillfällen då jag ångrar att jag tatuerade in en streckkod i svanken 2001”, skriver skådespelerskan skämtsamt till den roliga bilden.

”Älska mig”-profilen hyllas för den komiska bilden i kommentarsfältet. Carina Berg, Ellen Bergström, Mia Skäringer Lázár och Caroline Winberg är bara några av de kända kvinnorna som lämnar uppskattande kommentarer med skratt och emojis.

https://www.instagram.com/p/B3bYMMPBzVa/

Expressen har sökt Josephine Bornebusch för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.