Boris René jublade när han var klar för Andra chansen. Foto: (C) Pelle T NilssonBoris René jublade när han var klar för Andra chansen. Foto: (C) Pelle T Nilsson
Boris René jublade när han var klar för Andra chansen.  Foto: (C) Pelle T Nilsson
Artistens deltagande kan dock vara hotat – på grund av hans fotbollskarriär.Artistens deltagande kan dock vara hotat – på grund av hans fotbollskarriär.
Artistens deltagande kan dock vara hotat – på grund av hans fotbollskarriär.

Boris oro – vet ej om han kan fortsätta tävla

Publicerad

Boris Réne skrällde sig till Andra chansen, men nu sätter fotbollskarriären käppar i hjulen.

Artisten, som spelar professionell fotboll i superettan, måste nu boka in ett möte med klubben – som avgör hans framtid.

– Vi får se vad de säger. Vi får se hur vi gör med lönen, säger Boris Réne.

Boris Réne kom in som en doldis i Melodifestivalen.

Artisten spelar till vardags fotboll i superettanlaget Degerfors IF.

Under gårdagskvällens direktsändning skrällde Boris Réne – och tog sig till Andra chansen. När pressen släppte kom alla känslor. Efter sändningen var han märkbart tagen.

– Jag har svårt att ta in alltihopa. Det är sådan häftig resa. Att få komma hit överhuvudtaget. För mig som en debutant är allting en framgång, säger Boris Réne.

För att kunna medverka i musiktävlingen tvingades Boris Réne ta ledigt från träning och matcher.

I dag skulle han ha spelat i Svenska cupen mot IFK Göteborg.

 

 

LÄS MER: 9-åriga Sigrids skämt om Henrik Schyfferts relation

 

 

Boris Réne om Andra chansen

Nu sätter hans medverkan i Andra chansen käppar i hjulet. Artisten måste missa träningar och matcher under den viktiga försäsongen.

Därför tvingas han nu boka ett möte med laget – för att lösa problemen.

– Vi får se nu. Jag måste ta en ny dialog med tränaren. Jag får hoppas att de fortsätter att stötta mig, säger Boris Réne.

 

 

LÄS MER: Skyhöga prislappen för After Darks galna show

 

 

Boris Réne: "Har ingen aning"

Boris Rénes kontrakt binder honom till klubben. Nu måste han utarbeta detaljerna för hur en medverkan i Andra chansen ska gå till.

– Vi för en dialog. Vi får se vad de säger. Vi får se hur vi gör med lönen eller något sådant. Vi hittar olika lösningar. De stöttar mig jättemycket. Det är kul, säger Boris Réne och fortsätter:

– Jag har ingen aning om hur de ställer sig till det här.

Skulle du kunna bryta kontraktet?

– Just nu är båda drömmarna lika viktiga. Som sagt, fotbollen är mitt jobb, och nu har jag kommit till Andra chansen här. Jag värderar båda väldigt högt. Det är fortfarande lika svårt att välja det ena eller det andra.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag