Anders Borg och Dominika Peczynski ska nu bli sambor. Foto: /Ibl / /IBLAnders Borg och Dominika Peczynski ska nu bli sambor. Foto: /Ibl / /IBL
Anders Borg och Dominika Peczynski ska nu bli sambor. Foto: /Ibl / /IBL
Dominika berättar att de köpt en stor lägenhet i Stockholms innerstad. Foto: Gunnar Ask / ALL OVER PRESS/ALL OVER PRESS GUNNAR ASK FOTOGRAFDominika berättar att de köpt en stor lägenhet i Stockholms innerstad. Foto: Gunnar Ask / ALL OVER PRESS/ALL OVER PRESS GUNNAR ASK FOTOGRAF
Dominika berättar att de köpt en stor lägenhet i Stockholms innerstad.  Foto: Gunnar Ask / ALL OVER PRESS/ALL OVER PRESS GUNNAR ASK FOTOGRAF
Det var i februari i fjol som Anders Borg kontaktade Expressen för att berätta att han lämnat in en skilsmässoansökan. Samtidigt bekräftade han relationen med Dominika Peczynski. Foto: Izabelle Nordfjell / IZABELLE NORDFJELL EXPRESSENDet var i februari i fjol som Anders Borg kontaktade Expressen för att berätta att han lämnat in en skilsmässoansökan. Samtidigt bekräftade han relationen med Dominika Peczynski. Foto: Izabelle Nordfjell / IZABELLE NORDFJELL EXPRESSEN
Det var i februari i fjol som Anders Borg kontaktade Expressen för att berätta att han lämnat in en skilsmässoansökan. Samtidigt bekräftade han relationen med Dominika Peczynski. Foto: Izabelle Nordfjell / IZABELLE NORDFJELL EXPRESSEN
Flytten kommer att gå av stapeln om några månader. Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: PELLE T NILSSON/AOP-IBL/IFlytten kommer att gå av stapeln om några månader. Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: PELLE T NILSSON/AOP-IBL/I
Flytten kommer att gå av stapeln om några månader. Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: PELLE T NILSSON/AOP-IBL/I

Borg och Peczynski har köpt lägenhet ihop

Publicerad

Dominika Peczynski och Anders Borg tar nästa steg i relationen – paret blir sambor.

De har köpt en lägenhet i Stockholms innerstad, efter att först ha snuvats på en drömvåning av Steve Angello och Isabel Adrian.

– Vi har köpt en större lägenhet för att våra fem barn alla ska få plats där, säger Dominika Peczynski.

Dominika Peczynski och Anders Borg blir sambor.

Paret har köpt en gemensam lägenhet i Stockholm dit det flyttar tillsammans.

Fram tills nu har paret, som först bekräftade sin relation i februari i fjol, levt som särbos. Men nu vill Peczynski och Borg skapa ett hem där barnen får plats.

Dominika Peczynski och Anders Borg blir sambor

– Det stämmer, ja. Vi har köpt en gemensam lägenhet. Flytten går om några månader, säger Dominika Peczynski och fortsätter:

– Den är väldigt fin. Vi har köpt en gemensam lägenhet för att vi har totalt fem barn och vi vill att de ska känna sig välkomna och få plats på ett och samma ställe.

 

LÄS MER: Här kyssdissas Anders Borg av Dominika Peczynski

 

Dominika Peczynski vill inte berätta var lägenheten ligger.

Men klart är att flyttlasset går inom Stockholms innerstad.

– Vi stannar i Stockholms innerstad. Vi ska inte flytta till hus utan vi har köpt en större lägenhet för att våra fem barn alla ska få plats där, säger Dominika Peczynski.

Paret bjöd först på en 1600-talslägenhet, med en boarea på hela 235 kvm fördelat på 8,5 rum, vid Slussen på Södermalm i Stockholm. Lägenheten hade ett utgångspris om 14,5 miljoner kronor.

Snuvades på drömlyan – av Hollywoodfrun

Men då snuvades Peczynski och Borg av forne Swedish House Mafia-medlemmen Steve Angello och hans hustru, "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan Isabel Adrian.

 

LÄS MER: Dominika om kärleken till Anders

 

– Vi visste inte vem vi bjöd emot. Sedan när vi fick reda på att det var han så fattade vi att han inte hade gett sig i första taget. Han har lite pengar, säger Dominika Peczynski.

Det var i februari i fjol som Anders Borg kontaktade Expressen för att berätta att han lämnat in en skilsmässoansökan. Samtidigt bekräftade han relationen med Dominika Peczynski.

Sedan dess har paret hållit en låg profil.

I en intervju med Expressen i höstas berättade Dominika Peczynski om relationen med Borg.

– Jag vet inte om jag vill gifta mig. Jag har aldrig velat det hittills. Klart att jag är kär i Anders. Jag hoppas att jag kommer leva med honom resten av livet. Jag känner mig rätt klar med bytandet av karl, det kan jag säga. Jag har bytt klart, sa hon då.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag