Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Books dödsångest – efter tuffa tiden

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Anna Toledano Book gick i genom en svår tid efter sin mors bortgång och i samma veva fick hon opereras akut för tarmvred.

I podcasten "Nemo möter en vän" berättar hon om hur hon gick i terapi för att klara sig genom den svåra tiden. 

– Jag fick dödsångest och en otrolig rädsla att dö ifrån mina barn och Roberto. säger hon i avsnittet.

Anna Toledano Book, 47, gästar intervjupodcasten "Nemo möter en vän" som programleds av Nemo Heden. Under intervjun berättar sångerskan om den svåra tiden efter sin mors bortgång 2009. Anna Toledano Book gick i genom en svår sorg samtidigt som hon drabbades av tarmvred och fick opereras akut. Sångerskan tog då hjälp av terapi. 

– Jag har absolut gått jättemycket i terapi och det började för första gången på riktigt när min mamma gick bort och jag hamnade i en otroligt jobbig depression, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Jag höll på att dö själv där av mina två tarmvred. Jag fick dödsångest och en otrolig rädsla att dö ifrån mina barn och Roberto. 

 

LÄS MER: Anna Book akut opererad - igen

 

Anna Toledano Book berättar att det har varit givande för henne att gå i terapi och att det är något som hon kommer fortsätta med. 

– Jag kommer fortsätta att jobba med mig själv i många år till. 

Anna Toledano Book: "Den absolut största vinsten"

Hösten 2009 opererades Anna Toledano Book akut för tarmvred. Mindre än två veckor efter den första operationen förvärrades hennes tillstånd och hon fick genomgå en andra operation.  

– Jag fick sådana fruktansvärda smärtor i magen. Det värkte hela tiden, snett under mitt vänstra bröst i operationssåret, berättade sångerskan då. 

Efter att Anna Toledano Book medverkade i "Biggest loser vip" 2017, och tog hem vinsten, har hennes hälsa förbättrats och hon menar att det har varit den största vinsten för henne. 

– Jag känner framför allt att jag har blivit otroligt mycket friskare och starkare. Det är en otrolig skillnad hälsomässigt och det är den absolut största vinsten av den livsstilsförändringen, sa Anna Toledano Book till Expressen i våras. 

 

LÄS MER: Anna Book slår tillbaka: ”Finns det inga gränser?”