Anna Book när hon vinner Biggest loserAnna Book när hon vinner Biggest loser
Anna Book när hon vinner Biggest loser
Anna Book innan Biggest loser Foto: OLLE SPORRONGAnna Book innan Biggest loser Foto: OLLE SPORRONG
Anna Book innan Biggest loser Foto: OLLE SPORRONG

Book vann "Biggest loser" – så mycket gick hon ner

Publicerad

Anna Book blev vinnaren i "Biggest loser VIP", och har gått ner 22 kilo under programmet.

Nu vill hon gå ner ännu mer, och förnya sina äktenskapslöften med maken Roberto i en ny ceremoni.

– Ner till 50 kilo då, bygga muskler. På med prinsessklänning, säger Anna Book.

Anna Book, 47, tog hem vinsten i "Biggset loser VIP", efter att ha gått ner över 22 kilo under programmets gång. Med en startvikt på 79,4 kilo lyckades Anna Book gå ner till 56,7 kilo i viktnedgångsprogrammet.

Ett resultat som får både henne och publiken att skrika rakt ut i programmet när hon står på vågen. Ingen verkar kunna tro att det är sant – inte ens Anna Book själv. 

Anna Book efter "Biggest loser"Foto: TV4

– Anna, vågen stannar alltså på 56,7 kilo. Trodde du att det här var möjligt Anna, undrar programledaren Anna Brolin förvånat i programmet.

– Nej, inte på så här kort tid, svarar hon i programmet. 

Men det är fettprocenten som avgör i tävlingen - men även där vinner hon över de andra deltagarna Runar Sögaard och Loulou Lamotte. Medan Sörgaard har gått ner 17,4 procent av sin kroppsvikt och Loulou Lamotte 22,4 procent så slog Anna Book dem med imponerande 28,6 procents viktnedgång.

 

LÄS MER: Anna Books revansch på Henemark – efter bråken

 

Anna Book vill gå ner mer i vikt 

 

LÄS MER: Anna Book berättar sanningen om pengarna

 

Anna Book berättar om känslorna efter att ha vunnit "Biggest loser VIP" mot Runar Sögaard och Loulou Lamotte.

– Jag är så otroligt glad att jag blev Biggest loser. Det är en otrolig nervpress, men jag kände en härlig förväntan för jag vet att jag har kämpat hårt, och att det ska löna sig i slutändan. Jag är lost for words, och det är inte ofta jag är det, säger Anna Book och fortsätter:

– Jag är så glad att de ville ha mig med, säger Anna Book.

Anna Book innan "Biggest loser"Foto: OLLE SPORRONG

Nu har hon stora planer för resten av sin viktresa - profilen vill förnya sina äktenskapslöften med maken Roberto, och gå ner mer i vikt.

– Vi har sagt att vi hemskt gärna skulle förnya våra löften. Så det vill vi göra. Ner till 50 kilo då, bygga muskler. På med prinsessklänning. Och jag har precis fyllt 47, det är helt sjukt, säger Anna Book.

Anna Book innan finalen i "Biggest loser"Foto: TV4
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag