Anna Book säger: "Det viktigaste för mig som mamma är att hon ska känna att vi stöttar henne och att vi förstår hennes känslor". Foto: Thomas EngströmAnna Book säger: "Det viktigaste för mig som mamma är att hon ska känna att vi stöttar henne och att vi förstår hennes känslor". Foto: Thomas Engström
Anna Book säger: "Det viktigaste för mig som mamma är att hon ska känna att vi stöttar henne och att vi förstår hennes känslor". Foto: Thomas Engström
Felicia Book och Hristos Adoniadis har gjort slut och flyttat isär.Felicia Book och Hristos Adoniadis har gjort slut och flyttat isär.
Felicia Book och Hristos Adoniadis har gjort slut och flyttat isär.

Book stöttar dottern: "Det gör ont att se"

Publicerad

Felicia Book och hennes pojkvän Hristos Adoniadis har gått skilda vägar.

Nu berättar Book om stödet som hon har fått från sin mamma Anna.

– Hon är fantastisk och stöttar alltid mig, säger Felicia.

Felicia Book, 24, har under en längre tid varit tillsammans med "Biggest Loser"-vinnaren Hristos Adoniadis, 32.

Men nu har stjärnparet gjort slut. Det var tidningen Hänt som var först med att rapportera om händelsen.

– Jag flyttade ut därifrån i början på december. Då kände vi båda att vi behövde lite tid för oss själva. Då var inte tanken att vi skulle göra slut, men sen dog det bara ut, säger Felicia Book.

 

LÄS MER: Book: Jag har fått livet tillbaka

Felicia Book: "Mitt hjärta har blivit sårat"

Och tiden efter uppbrottet har varit svår för Felicia. Hon berättar att hon har gråtit mycket.

– Mitt hjärta har blivit sårat. Det kommer alltid vara en förlust. Jag har varit extremt ledsen och det har varit en tuff period. Jag hade planerat att leva resten av mitt liv med Hristos, säger hon.

Stöttas av Anna Book

Felicia Book bodde tillsammans med sin dåvarande pojkvän, men nu har hon flyttat hem till sin mamma, artisten Anna Book.

Felicia berättar att Anna har varit ett stort stöd för henne under de senaste månaderna.

– Hon är fantastisk och stöttar alltid mig. Alla i min familj tycker att det här är väldigt tråkigt och vi känner inget annat än kärlek för Hristos. Våra familjer har firat jul tillsammans och mamma har jobbat ihop med Hristos, säger hon.

Anna Book själv berättar att det var självklart att Felicia skulle få flytta hem igen – och att hon har gjort allt för att stötta sin dotter:

– Det gör ont att se ett av sina barn vara ledsen. Det viktigaste för mig som mamma är att hon ska känna att vi stöttar henne och att vi förstår hennes känslor. Men vi är stolta över hur hon har tagit hand om situationen och sig själv, säger Anna Book.

 

LÄS MER: Anna Book tog hjälp av svärsonen för att gå ner i vikt

Felicia Book känner sig starkare

Samtidigt berättar Felicia Book att hon känner sig starkare nu, och att hon ser fram emot sitt nya liv. Även om hon minns tillbaka på Hristos Adoniadis med glädje:

– Jag kommer alltid vara tacksam för all kärlek Hristos har gett till mig. Han har varit fantastisk och aldrig något annat än fin för mig.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag