Anna Book i "Breaking News"Anna Book i "Breaking News"
Anna Book i "Breaking News"
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Book opererar brösten –  efter stora förändringen

Publicerad

Anna Book var med i torsdagens "Breaking News" på Kanal 5.

Där berättade artisten att hon ska operera brösten – samtidigt berättar hon om sexlivet med maken Roberto.

– Jag är mer "On top now a days", säger hon i programmet. 

Anna Book vann "Biggest loser VIP" efter stor succé. 

Sedan dess har hon synts i flera sammanhang och under torsdagen var hon med i det populära programmet "Breaking News" med Filip och Fredrik.

Där berättade Anna Book om känslorna efter i vinsten i "Biggest loser VIP".

– Det känns fantastiskt att vinna eftersom det var min målsättning hela tiden. Jag har nog aldrig varit så otroligt ärlig i någonting. 

Anna Book fortsätter berätta om sitt nya liv:

– Jag tränar, är lyckligt gift. Jag har fått tillbaka min ork och lust till att leva och vara aktiv i livet och också blivit mycket tryggare i mig själv. Jag är inte alls lika gråtmild längre, säger hon.

"Jag ska lyfta dem lite bara"

Hon berättar att hon känner sig "levnadsglad" och har fått en nytändning i livet.

Anna Book har fått stor uppmärksamhet för sina nya vita tänder som hon har fixat, men artisten planerar också fler ingrepp.

Det berättar hon i "Breaking News".

– Jag ska fixa mina girlisar och sen ska jag sy ihop mina magmuskler för de är trasiga. Det är en vanlig operation när man har fött barn, gjort tre kejsarsnitt och sen flera bukoperationer.

Programledarduon Fredrik Wikingsson frågar vilken typ av bröstoperation som Anna Book ska göra, om hon ska förminska brösten?

– Förminska dem? Nej... Jag ska göra lite nip and tuck och lyfta dem lite bara, säger hon.

Anna Book berättar också om sitt sexliv med maken Roberto. 

– Det har alltid varit helt fantastiskt. Men jag är mer "on top now a days", säger hon i programmet.

Är du kåtare nu?, undrar Filip Hammar.

– Absolut, absolut. Det är fantastiskt, svarar Anna Book. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag