Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Book lyfts ur programmet – tvingas uppsöka sjukhus akut

”Farmen VIP” hinner knappt börja innan ambulanssirener hörs i programmet.Foto: TV4.
Efter en olycka med häst och vagn tvingas Felicia Book lämna hela tävlingen i svåra smärtor.Foto: TV4.
”Efteråt var jag jättechockad. Det enda jag kunde tänka på var den här hemska smärtan i benet”, säger Felicia Book i ”Farmen VIP”.Foto: TV4.
Foto: TV4.

”Farmen VIP” hinner knappt börja innan ambulanssirener hörs i programmet.

Efter en olycka med häst och vagn tvingas Felicia Book lämna hela tävlingen i svåra smärtor.

– Efteråt var jag jättechockad. Det enda jag kunde tänka på var den här hemska smärtan i benet, säger Felicia Book i ”Farmen VIP”.

Först får Frank Andersson lämna programmet för att kolla upp sina problem med hjärtat hos en läkare – och sedan är olyckan framme för Felicia Book, 27.

Influencern, som är dotter till Anna Book, rider häst och vagn med några andra deltagare när vagnen plötsligt går sönder, och hon hamnar i kläm.

– Vi hade kopplat på hästen och skulle rida i väg och hämta virke och var jätteglada. När vi skulle svänga så tror jag att det blev för snävt, så det blev spänningar i träet, och träet gick av. Och då välte hela vagnen, förklarar Dogge Doggelito i ”Farmen VIP”.

Skriker rakt ut av smärta i Farmen VIP

Felicia Book skriker ut sin smärta, och gråter i Regina Lunds famn.

– Ajajaj, det gör så ont! Mitt ben bara pressades bak, gråter hon i programmet.

Book förklarar att hon var i chock efter olyckan.

– Efteråt var jag jättechockad. Det enda jag kunde tänka på var den här hemska smärtan i benet.

När ambulansen kommer till olycksplatsen klipper ambulanssjukvårdarna upp Felicia Books leggins på plats för att kunna plåstra om henne, medan hon gråter av smärta. Sedan bärs hon in i ambulansen och körs i väg för att få vidare vård.

Paolo Robertos besked efter olyckan

Senare i programmet kommer programledaren Paolo Roberto på besök på gården, och berättar att varken Frank Andersson eller Felicia Book kommer kunna fortsätta i ”Farmen VIP” av hälsoskäl.

– Vi har lite manfall eller kvinnofall. Ni undrar säkert vad som har hänt med Felicia. Felicia har fått träffa vår läkare, och han bedömer att hon tyvärr inte kan vara med, säger Paolo Roberto i programmet.

Expressen söker Felicia Book och TV4.