Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Book: Därför hade jag sex i mataffären

Anna Book har berättat om hennes vilda stund med maken på Ica Maxis kundtoalett.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Det var i en intervju i programmet "Gry & Anders med vänner" på Mix Megapol som Anna Book pratade om toalettsexet med maken Roberto Toledano.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: / ICA PRESSBILD

Anna Book har berättat om hennes vilda stund med maken på Ica Maxis kundtoalett. 

Men att ha sex på konstiga platser är inget märkvärdigt, säger artisten och förklarar samtidigt varför hon hade sex på Ica Maxi tillsammans med sin man. 

– Det är tråkigt med hotellrum när man har moder jord.

Det var i en intervju i programmet "Gry & Anders med vänner" på Mix Megapol som Anna Book pratade om toalettsexet med maken Roberto Toledano. 

– Får jag en rak fråga så svarar jag ärligt, jag tycker inte om att ljuga, förklarar hon för Expressen. 

Ica Maxi-sexet hände för "typ 20 år sedan", säger Anna Book. 

– Vi var nykära, vad ska jag säga? Jag vill inte bara skylla på Roberto, men det är lite svårt att säga nej till en eldig spanjor alla gånger. Speciellt när man är eldigt själv, säger hon. 

Kundtoaletten var fräsch, och dörren var låst, försäkrar Anna Book. 

– Städaren hade precis lämnat. Det doftade citron, det var rent och fräscht där inne. 

– Hur själva akten gick till kan ni bara fantisera om, fortsätter hon. 


LÄS MER: Anna Book hade sex på Ica Maxi 


"Tråkigt med hotell när man har moder jord" 

Men Anna Book tycker inte att händelsen var så märkvärdig – att ha sex i sängen kan lätt bli tråkigt, säger hon och berättar att hon är positivt inställd till sex utomhus. 

– Det är tråkigt med hotellrum när man har moder jord. Vad man gör i skogen, i bilen, på landet nere vid bryggan eller vid en vacker strand när man vet att man är ensam – jag tycker inte att det är fel, säger hon.  

– Så länge man inte gör någonting på en offentlig plats där man riskerar att förnärma någon så är det OK. Man kanske inte ska göra det på en parkeringsplats, mitt på Drottninggatan eller sitta vid Svampen på Stureplan och sätta på gubben, säger hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.