Book: Arga snickaren förstörde min lägenhet

Anna Book är inte nöjd med resultatet i sitt hem efter "Arga snickaren".
Foto: Sven Lindwall
Anders Öfvergård försvar: "Anna Book måste faktiskt växa upp".
Foto: Olle Sporrong

Anna Books lägenhet rustades upp av Anders Öfvergård i "Arga snickaren VIP" - nu menar hon att han förstört hennes lägenhet.

– Arga snickaren har i allra högsta grad med det här att göra även om han gärna vill skylla ifrån sig, säger hon via appen Periscope.

Samtidigt säger Anders Öfvergård att Anna Book måste växa upp.

I början av januari sändes avsnittet av "Arga snickaren VIP" där artisten Anna Book, 45, fick hjälp av Anders Öfvergård och hans team.

En fallfärdig lägenhet rustades upp och kökets vitvaror byttes ut. Men glädjen varade inte länge. Under lördagskvällen sände Anna Book live via appen Periscope. Hon filmade allt som inte fungerar i hennes hem och menade att det är Anders Öfvergård, den "arga snickaren", som ligger bakom allt.

– Jag är lack, sa hon och fortsatte:

– När man släpper in folk i hemmet och litar på att saker och ting ska bli bättre och funka så blir man lätt besviken.

Anna Book: Han skyller ifrån sig

Varken fläkten, spisen eller kylen fungerar hemma hos familjen Book.

– Det är de som fixar vitvarorna, så arga snickaren har i allra högsta grad med det här att göra även om han gärna vill skylla ifrån sig nu, så är det han som har med det här att göra, säger hon via appen.LÄS MER: Anna Book lever med ett hål i sin mageAnna Book säger att hon har sökt Anders Öfvergård utan positiva resultat.

– Jag vill inte snacka om honom just nu, för jag har skickat ett sms och sökt honom och gett honom information om vad som hänt, och han var inte så trevlig mot mig och det tyckte inte jag var okej. Jag ska ta det med honom personligen, sa hon och fortsatte:

– Jag skyller inte på någon som inte borde bli skylld på.LÄS MER: Anna Books revansch efter porrbildernaDet värsta, enligt Anna Book, är att hon tvingades slänga mat för hundratals kronor när hon i stället hade kunnat ge den till människor i behov. När hon pratar om det kommer tårarna.

– Jag är inte arg, jag är ledsen och rätt uppgiven.


Arga snickaren: "Måste växa upp"

Anders Öfvergård berättar att han och teamet åkt hem till familjen Book åtminstone fem gånger efter programmet för att hjälpa henne med vitvarorna. Dessutom har de skickat ut servicetekniker som gått igenom allt, säger han.

– Det är ju i sådana fall tillverkningsfel, det är inget byggfel vi har gjort. Jag har sagt till Anna att hon nu måste ta sitt eget ansvar och ringa leverantörerna om någonting nu är fel, säger Anders Öfvergård och fortsätter:

– Jag kan inte fortsätta vara hennes personliga snickare. Anna Book måste faktiskt växa upp.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.