Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nour El-Refai sjukskrivs: ”Ångest att behöva ställa in”

Foto: FOTOGRAF ELLINOR COLLIN

Komikern Nour El-Refai sjukskrivs och hennes medverkan i teaterpjäsen ”Kung Lear” ställs in.

Orsaken vill hon inte kommentera.

”På vilket sätt är privat, men jag är helt enkelt för sjuk för att jobba och har accepterat att jag måste sjukskrivas.” skriver Nour El-Refai på Instagram.

Nyligen meddelade komikern och skådespelaren Nour El-Refai, 31, i sociala medier att hon är en del av ensemble till Shakespeares ”Kung Lear” som sätts upp på Romateatern på Gotland i sommar.

Men nu tycks situationen ändrat – och den folkkära komikern hoppar av produktionen enligt Gotlands allehanda som först skrev om nyheten.

Avhoppet beror på sjukskrivning uppger Stefan Marling, konstnärlig ledare på Romateatern.

– Hon är sjukskriven och kommer inte kunna vara med i föreställningarna vi gör, säger han till Aftonbladet.

Nour El-Refai om avhoppet: ”Stor ångest”

Nu kommenterar Nour El-Refai själv avhoppet.

”Ingen är ledsnare än jag över att min medverkan i Kung Lear måste ställas in. Jag kan inte vara med därför att jag är sjuk. På vilket sätt är privat, men jag är helt enkelt för sjuk för att jobba och har accepterat att jag måste sjukskrivas.” skriver hon i sociala medier och fortsätter:

”Det är en stor ångest att behöva ställa in. Ni kan lita på att det inte är något som sker lättvindigt. Jag är inte döende, ingen behöver oroa sig det minsta! Jag får hjälp från världens bästa sjukvård.”

https://www.instagram.com/p/Bx0Xe-LJVeW/

Med bara en dryg månad till premiär är det bråttom att hitta en ersättare till Nour El-Refai – vilket man turligt nog redan gjort i skådespelaren Janna Granström.

Expressen söker Nour El-Refai.