”Bonusfamiljen”-skådespelaren och frun skiljer sig – andra gången

”Bonusfamiljen”-profilen Fredrik Hallgren skiljer sig från frun Annie Lundin Hallgren.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Paret separerade redan 2018, men hittade sedan tillbaka till varandra – men har nu bestämt sig för att gå skilda vägar för gott.
Foto: Instagram

”Bonusfamiljen”-profilen Fredrik Hallgren skiljer sig från frun Annie Lundin Hallgren.

Paret separerade redan 2018, men hittade sedan tillbaka till varandra – men har nu bestämt sig för att gå skilda vägar för gott.

”Det är såklart alltid tråkigt när livet inte blir som man tänkt sig, men vi tror ändå att det här är det bästa beslutet vi kan ta för alla inblandade”, skriver Fredrik Hallgren på Instagram.

Skådespelaren Fredrik Hallgren, mest känd från ”Bonusfamiljen”, skiljer sig från sin fru, Annie Lundin Hallgren.

Det meddelar han på sociala medier, med ett fint hyllningsinlägg till exfrun och deras tid tillsammans.

Hittade tillbaka efter separationen

Paret separerade redan 2018 för första gången, men jobbade sedan på sin relation, och hittade tillbaka till varandra – på Guldbaggegalan för ett år sedan dök de upp tillsammans på röda mattan, som ett par. Men nu har paret fullföljt sin skilsmässoansökan.

”Vi är fortfarande väldigt goda vänner och är till 100 % överens. Det är såklart alltid tråkigt när livet inte blir som man tänkt sig, men vi tror ändå att det här är det bästa beslutet vi kan ta för alla inblandade. Vi har båda jobbat hårt för att den här dagen inte skulle behöva komma, men vi känner trots det att vi inte har kommit tillräckligt långt för att få det att fungera på ett tillfredsställande sätt”, skriver Fredrik Hallgren på Instagram.

SVT-profilens hyllning till exet

Hallgren skriver om de fina ögonblicken paret haft tillsammans, och tacksamheten över deras gemensamma son.

”Så tacksam att jag fick dela dom här åren med dig Annie, och tänk att vi fick en sån fin liten kille! Vi har haft otroligt många fina stunder tillsammans och jag kommer bära med mig dem för resten av livet. Önskar att alla någon gång får uppleva en sådan stark kärlek som vi kände till varandra”, skriver Hallgren till inlägget.

Bland kommentarerna stöttas han av ”Bonusfamiljen”-kollegan Jerka Johansson och skådespelerskan Alexandra Rapaport.

https://www.instagram.com/p/B9ztCQupFa-/

Expressen söker Fredrik Hallgren för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.