Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bondeparets bebislycka – avslöjar detaljerna om nya livet

”Bondeparet”-paret Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev föräldrar till lilla dottern Wilda den tredje januari. Foto: TV4.
I en intervju med TV4:s ”Nyhetsmorgon” berättar kärleksparet om det nya familjelivet. Foto: TV4.
Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 28, hittade kärleken till varandra i ”Bonde söker fru” 2017. Foto: TV4.
Dottern Wilda. Foto: TV4.

”Bondeparet”-paret Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev föräldrar till lilla dottern Wilda den tredje januari.

I en intervju med TV4:s ”Nyhetsmorgon” berättar kärleksparet om det nya familjelivet.

– Den här tiden har varit helt fantastisk. Nu känns det som att hon har varit med oss jämt, säger Caroline Kejbert i ”Nyhetsmorgon”.

Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 28, hittade kärleken till varandra i ”Bonde söker fru” 2017. Rickling slog rekord i antalet brevskrivare – och en av dem var den framtida mamman till hans barn.

– Jag trodde inte jag skulle hitta kärleken. Men sen att jag hittade Carro bland alla brevskrivare, det trodde jag aldrig skulle ske. Kärleken blommade upp när vi hade inspelningen på gården, berättar Joacim Rickling i en intervju med ”Nyhetsmorgon” på lördagsmorgonen.

Kejbert håller med, och konstaterar hur mycket deras liv har ändrats på kort tid.

– Geografiskt sätt bodde vi inte så långt ifrån varandra när jag bodde i Stockholm, men våra vägar hade nog aldrig korsats om det inte hade varit för ”Bonde söker fru”.

Renoveringen mitt i föräldraskapet

Nu har paret en show på TV4 Play, ”Bondeparet”, där de filmar det mesta själva, och delar med sig av sitt liv tillsammans. Samtidigt som de är nyblivna föräldrar fortsätter de renovera sitt hem.

– Den här tiden har varit helt fantastisk. Nu känns det som att hon har varit med oss jämt.  Jag var gravid under första säsongen, men vi hade så mycket att göra med renoveringen att man glömde bort graviditeten emellanåt, berättar Caroline Kejbert.

”Känner mig så klart som världens stoltaste”

Parets dotter Wilda föddes den tredje januari, och föräldrarna beskriver det som en enkel förlossning.

– Det var väldigt odramatiskt, och gick väldigt bra. Hon kom ganska snabbt och utan komplikationer. Hon har mått bra, och det var det viktigaste, säger Caroline Kejbert, och fortsätter:

– Det känns nästan fånigt, för allt är så himla bra när vi pratar om graviditeten och förlossningen. Men jag tror jag hade väldigt tur, min graviditet var inte så jobbig. Jag kunde hålla i gång.

Joacim Rickling beskriver sina tankar kring att bli pappa, och är stolt över sin lilla familj.

– Det är svårt att sätta ord på det. Men jag känner mig så klart som världens stoltaste, och är väldigt glad över att ha Carro vid min sida.