Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bondens panik – tjejerna lämnar gården frivilligt

Bonden sviken – ännu en brevskrivare lämnar
Felizia Andersson tycker inte att hon och Erik Parai klickade.Foto: TV4
Erik Parai är bekymrad över att två av brevskrivarna valt att lämna frivilligt.Foto: TV4

Vanligtvis i ”Bonde söker fru” är det bönderna som väljer.

Men i Erik Parais fall är det tvärtom – brevskrivarna lämnar honom frivilligt.

– Kommer resten också att åka? säger han efter att två av tjejerna valt att åka hem.

Erik Parai har det motigt i ”Bonde söker fru” på TV4.

Nyligen valde Malin Berglund att frivilligt lämna hans gård. Hon berättade då – till bondens förvåning – att hon saknade den rätta känslan i magen och ville åka hem.

– Jag känner mig väldigt tom. Jag trodde att jag skulle få det här riktiga pirret, och känna wow-känslan, men det har inte riktigt dykt upp, sa hon.

I det senaste avsnittet kommer ännu ett bakslag för Erik Parai.

Hoppades bli kär

Brevskrivaren Felizia Andersson ber om en enskild stund med honom.

– Förhoppningen när jag åkte hit var att bli kär. Men nu blev det inte så och vi klickade absolut inte, säger hon i programmet.

Under pratstunden med Erik Parai berättar hon att hon också vill åka hem. Det är mer kompiskänsla de emellan.

– Jag ser ingen anledning till att vara kvar. Det blir nästan lite väl bra mellan mig och Erik ibland, så det känns som att vi kommer att ryka ihop som fan. Jag känner att det är bäst att åka hem, säger hon.

”Hårdare än vad man tror”

För Erik Parai är det ännu ett tungt besked.

– Det är svårt när det inte blir som man tänker sig. När tjejerna bestämmer sig för att åka hem själva. Jag har väl kanske inte riktigt haft några känslor tillbaka. Så det har ändå varit ömsesidigt, säger han i programmet.

– Än så länge har jag fortfarande de två tjejerna som jag vill ha kvar. Det spelar roll. Men det tar ändå hårdare än vad man tror när tjejerna åker i väg frivilligt.

Erik Parai reflekterar över att han inte själv fått välja, och att kvinnorna därför inte fått den bekräftelse de förtjänar.

Det är något också de kvarvarande brevskrivarna funderat över.

– Jag var nervös över att man skulle bli bortvald innan jag åkte hit, att man skulle bli sårad. Jag vet inte. Man hade kanske velat ha ett val ändå. Som det är nu vet man ju inte riktigt vad han tycker och tänker, säger Emma Karlsson.

Bonden påkommen under myset: "Blev paff"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.