Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bondens mystiska avhopp – inför ”Bonde söker fru”

Linda Lindorff: "Det blir kärlek, svartsjuka och tårar".
Bonden Jennie kommer inte medverka i årets säsong. Foto: TV4
Enligt programledaren Linda Lindorff kommer tittarna få svar på varför Jennie saknas. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Tidigare tv-bonden Stefan Hildingsson visade tidigare i år intresse för hästbonden Jennie, vilket Linda Lindorff skrev om på sin blogg. Foto: TT NYHETSBYRÅN

Jennie, 30, presenterades i april som en av bönderna i årets säsong av ”Bonde söker fru”.

Men hästbonden kommer inte att synas i rutan i höst.

– När första avsnittet av ”Bonde söker fru” sänds så kommer man kanske undra saker, säger programledaren Linda Lindorff.

I våras annonserade TV4 vilka singelbönder som skulle hitta kärleken i tv i årets säsong av succéprogrammet ”Bonde söker fru”.

Men hästbonden Jennie, som då annonserades som enda tjejen i programmet kommer inte att vara med när programmet drar i gång den 25 september.

Från Linda Lindorffs håll är det locket på kring varför Jennie inte är med.

– Vi presentade ju en tjej i våras som heter Jennie och när första avsnittet av ”Bonde söker fru” sänds så kommer man kanske undra saker. Då får man alla svar sen i ”Bönderna berättar allt”, förklarade Lindorff på måndagens pressträff inför programmet.

”Kommer själv berätta”

Även TV4 uppger att svaret på varför Jennie plötsligt saknas kommer att komma.

”Varför hon inte medverkar i programmet kommer hon själv berätta i första avsnittet av vårt nya format ”Bönderna berättar allt”, skriver Paulina Bånge, presschef för ”Bonde söker fru” i ett meddelande.

När Expressen själv når Jennie är också hon förtegen.

– Det enda jag kan göra är att hänvisa till ”Bönderna berättar allt”.

Kommer tittarna få veta vad som har hänt då?

– Ja precis. 

När bönderna presenterades i våras beskrevs Jennie av TV4 som ”en driven och smart tjej med ett inre fyllt av kärlek, värme och omtanke”. 

Man uppgav också att hon något år tidigare köpt sin drömgård och att hon nu ”söker en kille som älskar livet på landet och som delar hennes passion för djur och natur”.

Men vad som hänt mellan presentationen i april och fram till nu är alltså höjt i dunkel.

– Det händer ju saker nästan varje år i ”Bonde söker fru”, att det är någon som inte är med av någon anledning. Det kan vara personliga skäl eller att något har dykt upp.  Eller att någon har blivit kär som det var med Leonora. Så blev det ju även i år, att något hände, som jag inte kan gå in på vad det är som har hänt, sa Linda Lindroff pressträffen.

Tidigare tv-bonde visade intresse

När Linda Lindorff i mars presenterade Jennie i en livesändning på Instagram, kom den tidigare tv-bonden Stefan Hildingsson in och postade uppskattande kommentarer.

”Givetvis har jag nu ringt och pratat med Stefan för att höra vad han tyckte och svaret var mycket positivt. För mig är det verkligen inget hinder att bonde som själv varit med uppvaktar en av årets bönder, tvärtom. Erfarenheten av hur det funkar, och att det funkar, är bara bra. Jag har dessutom en känsla av att de här två skulle kunna passa bra för varandra. MEN några andra fördelar ges icke – vill Stefan träffa Jennie får han skriva brev precis som alla andra – och den punkten ör jag bestämd på”, skrev Linda Lindorff på sin blogg vid tillfället.