Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bondens kärleksavslöjande med Amanda, 21

Simon Ohlsson dumpades.
Kärleken sprudlar på den öländska bondgården. Efter den brutala dumpningen på Arlanda hittade Simon Ohlsson kärleken i Amanda Håkansson.Foto: TT NYHETSBYRÅN
Simon Ohlsson, 27.Foto: TV4

Kärleken sprudlar på den öländska bondgården.

Efter den brutala dumpningen på Arlanda hittade Simon Ohlsson kärleken i Amanda Håkansson.

”Vi är verkligen gjorda för varandra jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du”, skriver Simon Ohlsson i ett inlägg på Instagram.

Simon Ohlsson, 27, fann kärleken under sin medverkan i ”Bonde söker fru” – trodde han.

Men brevskrivaren Frida dök aldrig upp på Arlanda när paret skulle resa i väg på en romantisk semester. Några dagar senare fick han ett sms av sin kärlek som berättade att hon hade tappat intresse, något som programledaren Linda Lindorff kallade ”den brutalaste dumpningen hon har varit med om i hela sitt liv”. Detta tog hårt på Simon Ohlsson som öppnat upp om situationen.

”Jag blev ju kär och så men att jag skulle bli så sviken som jag blev, hade jag inte ens önskat min värsta fiende. Det tog hårt på mej att inte kunna prata om det när folk frågar hur det gick. Att bara knipa käft det var mycket jobbigt”, skriver Simon Ohlsson i ett inlägg på Instagram.

”Vi är verkligen gjorda för varandra”

Simon Ohlsson gav dock inte upp jakten på kärleken. Plötsligen dök Amanda Håkansson, 21, upp i hans liv – en tjej som har allt han hade letat efter.

”Nu med facit i hand så var det inte meningen att jag skulle hitta kärleken i programmet. För hade jag gjort det så hade jag aldrig hittat mitt livs största kärlek Amanda Håkansson”, skriver han i Instagram-inlägget och fortsätter:

”Vi är verkligen gjorda för varandra jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mej hel”. 

Trivs på bondgården tillsammans

Paret bor nu tillsammans på bondgården på Öland och kärleken sprudlar. I inlägget syns flera bilder där Amanda Håkansson kör traktor och jobbar på gården.

”En dag med dej är som att sväva på ett moln. Inte trodde jag att man kunde lära någon stats tjej på få gånger hur man kör traktor och vagn och hur kor fungerar. Det måste nog bo en liten bonne i dej”, skriver Simon Ohlsson. 

Expressen har varit i kontakt med Simon Ohlsson som inte har något mer att tillägga.

https://www.instagram.com/p/By5MG2iClEV/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.