Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bondens besvikelse – efter favoritens oväntade beslut

Patrik Fernlund i ”Bonde söker fru” har haft en tydlig favorit bland brevskrivarna, men nu kommer ett chockerande beslut.
Patrik Fernlund blir besviken över Nicklas Erikssons beslut.
Patrik Fernlund och Nicklas Eriksson pratar om situationen.
Nicklas Eriksson väljer att lämna ”Bonde söker fru”.

Patrik Fernlund i ”Bonde söker fru” har haft en tydlig favorit bland brevskrivarna.

Men Nicklas Eriksson mådde inte bra av situationen – och valde att hoppa av och lämna gården.

– Han kanske var den person jag sökte, säger en besviken Patrik i programmet.

Nicklas Eriksson har fångat bonden Patrik Fernlunds intresse, men har själv haft svårt att hantera läget och konkurrensen bland de andra killarna.

– Situationen var mycket jobbigare än vad jag trodde den skulle vara. Att flytta in hos en främling med andra främlingar. Det har satt i gång väldigt mycket tankar, som jag egentligen har väldigt lite tid att bearbeta här, säger han i onsdagens ”Bonde söker fru”.

– Jag var förberedd på att det skulle vara lite jobbigt att vara här, att dela en kille med andra. Men det blev jobbigare än vad jag trodde.

”Griller i huvudet på mig”

Han valde därför att ta upp saken med Patrik Fernlund. De gick i väg för att prata enskilt.

– Det har satt i gång griller i huvudet på mig, allt det där med att man delar på en kille. Jag tror att jag måste avbryta och åka hem, säger Nicklas Eriksson under samtalet.

Beskedet kom oväntat för Patrik Fernlund och var en stor besvikelse. Han förklarar i programmet att han kände sig ”tagen på sängen”.

– Det är jättetråkigt att höra. Jag tycker jättebra om dig, säger bonden.

Nicklas Eriksson:

– Det är en jättekonstig situation vi sitter i. Och jag har känt mer och mer att det tar mer och mer på mig. Det har varit mycket mer omvälvande.

Kände mycket på kort tid

Patrik Fernlund har ändå förståelse för beslutet att lämna gården.

– Man måste vara ärlig mot sig själv. Det är som det är, säger han.

– Jag tycker att det är jobbigt att Nicklas lämnar. Han kanske var den person jag sökte. Jag är ganska förvånad att man kan känna så för någon på så kort tid så det känns verkligen förjävligt, att han har åkt nu.

Ett samtal om att sko en häst väcker oväntade känslor i ”Bonde söker fru”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.