Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bondens avslöjande dans: ”Man måste få känna lite”

Här är hettar det till på dejten i "Bonde söker fru"
Bonden Pelle kastar skjortan under gruppdejten i ”Bonde söker fru”. Foto: TV4
”Sällan har jag varit med om en hetare gruppdejt”, skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg. Foto: TV4
”Det är klart, det känns ju bra det här med att var nära”, säger Karin Nordström.
Pelle med tjejerna han dejtar. Foto: Kanal 5
Mjölbonden Pelle Hansson. Foto: Kanal 5

Det hettar till i onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” när mjölbonden Pelle Hansson tränar närgången dans med fler av tjejerna han dejtar.

”Sällan har jag varit med om en hetare gruppdejt”, skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg.  

Gruppdejterna fortsätter i TV4-programmet ”Bonde söker fru”. Både brevskrivare och bönderna själva anstränger sig ibland lite extra för att visa sig i framkant.

Bonden Pelle passar till exempel på att lära tjejerna lite dans under gruppdejten.

– Just den där känslan att man får så pass mycket bekräftelse, det gör ju att man växer som person. Att jag vågar mer och mår bättre själv, säger Pelle Hansson i programmet.

Kanske är det därför som Pelle Hansson i den gassande värmen under gruppdejten väljer att kasta av sig skjortan när det är dags att dansa med brevskrivaren Karin Nordström, 25.

– Det är klart, det känns ju bra det här med att var nära. Det är så viktigt det här med attraktion och kemi, så man måste ju få känna lite för att se om det finns något extra, säger hon i programmet, efter dansen med Pelle. 

Linda Lindorff: ”Gnugg och gnuss”

Linda Lindorff skriver också om händelsen på sin blogg.

”Sällan har jag varit med om en hetare gruppdejt än den ni får se på onsdag i Bonde söker fru när bonden Pelle kastar skjortan och halvnaken lär tjejerna det här med gnugg och gnuss”.

LÄS MER: Avbryter inspelningen efter plötsliga dramat

Programledaren fortsätter:

”Det är så härligt oblygt och spontant – han är för varm helt enkelt och ja, då klär man ju så klart av sig. Och bara för att man är halvnaken så slutar man väl inte dansa för det – nä Pelle han dansar vidare och plötsligt fövandlas en oskyldig gruppdejt till rena rama Dirty Dancing 🙂”

”Bonde söker fru” sänds på onsdagar kl. 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.