Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lindorff om böndernas hemliga sexmöten i tv

Linda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Deltagarna i årets säsong av ”Bonde söker fru”. Linda Lindorff har inte avslöjat om hennes inlägg om bönderna som gått ”hela vägen” handlar om årets säsong eller tidigare deltagare. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Hästbonden Susanne Brännemo. Foto: MAGNUS JÖNSSON
Susanne Brännemo och Fadde Darwich. Foto: OKÄND
Hästbonden Susanne Brännemo. Foto: HASSE ERIKSSON / HASSE ERIKSSON EXPRESSEN
Bonden Pär-Ola Nyström. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Sigrid Bergåkra Foto: OLLE SPORRONG
Bonden Pär-Ola Nyström. Foto: OLLE SPORRONG
1 / 8

Flera av bönderna från "Bonde söker fru" har tidigare öppnat upp om otrohet i sina förhållanden – men dubbeldejtande och dubbelhångel är inget ovanligt på gården. 

Samtidigt avslöjar Linda Lindorff att flera av bönderna har gått steget längre än så med brevskrivare. 

– Man går hela vägen med fler än en, men då brukar jag faktiskt sätta ner foten, skriver Linda Lindorff på sin blogg.  

En ny säsong av "Bonde söker fru" har dragit i gång – och flera bönder har gett sig ut i dejtingdjungeln för att hitta kärleken. 

I sin blogg öppnar programledare Linda Lindorff upp om det så kallade dubbeldejtandet, att dejta flera samtidigt, och menar att det anses ganska fult. 

"Det låter helt galet och när jag skriver det inser jag ju att det känns något omoraliskt att det helt plötsligt är legitimt att vara otrogen."

Samtidigt berättar hon också att det händer att bönder går ännu längre än så på gården. 

"Å andra sidan kanske man inte ens ska kalla det otrohet – åtminstone inte när det handlar om kyssar. Givetvis har det också någon enstaka gång hänt att det här dubbeldejtandet sträcker sig längre än kyssar… man går hela vägen med fler än en, men då brukar jag faktiskt sätta ner foten", skriver hon vidare. 

Och det är inte första gången som några av bönderna har kommit i kontakt med otrohet. Flera av de tidigare kärlekssökarna har öppnat upp om otrohet som förstört deras förhållanden. 

Sigrid Bergåkra berättade i början av sommaren hur hon utsattes för det ultimata sveket av en man som hon var galen i. 

– Det visade sig finnas en till kvinna i hans liv, eller kanske var de flera, sa hon då. 

Och det är inte första gången som hon utsatts för otrohet: 

– Jag hade en pojkvän som inte ville gå på den nyårsfest som vi var bjudna till. 18 år senare visade det sig att det berodde på att han varit otrogen, sa hon 2016 till Expressen.  

Bonden Pär-Ola Nyström stormade det rejält kring när han var med i programmet och i samma veva berättade han att han i 20-årsåldern var otrogen mot sin dåvarande flickvän. 

– Jag har blivit jäkligt mycket bättre, framför allt sedan jag kom med i "Bonde söker fru". Det har gjort att man växt som person, sa han då till EXTRA.  

Hästbonden Susanne Brännemo hittade efter programmet kärleken i Spy Bars tidigare vaktchef, jämngamla Fadde Darwich. Förhållandet höll i ett par månader.

Fadde fick då frågan av Expressen om han hade varit otrogen. 

– Det beror på hur man definierar otrohet. Jag har ställt frågan på Facebook, ”är man otrogen om man pussar någon?”, svarade han då. 

 

LÄS MER: Det visste du inte om bönderna i "Bonde söker fru" 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!