Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bondens kärlekslycka med barnflickan

Daniel Johansson från ”Bonde söker fru” tillsammans med flickvännen Foto: Linda Lindorffs blogg
Daniel Johansson från ”Bonde söker fru” tillsammans med flickvännen Linda Lindorffs blogg Foto: Linda Lindorffs blogg
Linda Lindorff och Daniel Johansson från ”Bonde söker fru” Foto: Linda Lindorffs blogg

Älgbonden Daniel Johansson letade efter kärleken i ”Bonde söker fru”, nu avslöjar Linda Lindorff i sin blogg att han blev kär efter programmet – i sin barnflicka.

Den 21 år yngre flickvännen tog hand om barnen under inspelningarna men höll sina egna känslor hemliga – nu berättar bonden vad som fick honom att våga ta steget.

– Att hon fyllt 18 år, säger han med ett skratt.

Älgbonden Daniel Johansson, 42, från Bjurholm i Västerbotten letade efter den stora kärleken i ”Bonde söker fru” 2015 på TV4. Det uppstod känslor mellan honom Alexandra Sandström, 31, och de blev tillsammans under inspelningarna. Men i säsongsavslutningen gjorde paret slut framför programledaren Linda Lindorff.

I en intervju i Linda Lindorffs blogg berättar Daniel Johansson nu att han inte är singel. Sedan 2,5 år är han tillsammans med den 21 år yngre Anna, 21.

Flickvännen var inte någon främling för Daniel Johansson och hans barn. Hon var den som passade barnen under inspelningarna av ”Bonde söker fru” och skymtades själv i tv-rutan. 

– Hon bor ju först och främst i samma by och sen har jobbat hos mig sen hon var 16, 17 år, så man kan väl säga att vi känner varandra väl. Hon hade ju haft tankarna länge men jag såg henne inte ens i början. Hon var ju så ung. Men så sakteliga blev hon ju äldre och till sist förstod jag vad som höll på att hända, säger han.

 

LÄS MER: Dubbelhånglet i ”Bonde söker fru” 

 

Blev ihop – när Anna fyllt 18 år

Enligt Daniel Johansson var flickvännen kär i honom redan under inspelningarna av ”Bonde söker fru” men höll sina känslor hemliga, vilket inte var helt okomplicerat. 

– Ja jag har fått höra så här i efterhand att det kändes lite konstigt, säger han.

Älgbonden berättar att han till en början höll emot känslorna på grund av den stora åldersskillnaden. Linda Lindorff frågade vad som till sist avgjorde att han vågade släppa fram dem.

– Att hon fyllt 18 år, säger han med ett skratt och fortsätter:

– Nä men alltså jag är ju 21 år äldre än hon. Klart det satt i mitt huvud och gjorde det svårt. Men hon var rätt övertygande och tydlig. Har ju hela tiden varit hon som flörtat.

 

LÄS MER: Det visste du inte om bönderna i "Bonde söker fru" 

LÄS MER: Bebislycka i ”Bonde söker fru” - nu väntar tv-paret barn 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!