Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bonden akut coronasjuk före inspelningen – tvingas ställa in

Bonden coronasjuk före inspelningen – tvingas ställa in
Bonden Jon-Erik har blivit sjuk i corona och kan inte vara mer.Foto: TV4.
Linda Lindorff ringer upp i programmet.
Programledaren Linda Lindorff.Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / IBL

När bönderna i webbprogrammet ”Bonde söker fru: Kärlek åt alla” samlas på Siggesta gård är den en som fattas – bonden Jon-Erik Andersson är inte där.

Strax före inspelningarna har han nämligen insjuknat i covid-19, och tvingas ställa in träffarna med sina brevskrivare.

– Det viktigaste just nu är ju att du kurerar dig och blir frisk. Men sedan kan du ju ta itu med dejtandet, säger programledaren Linda Lindorff i programmet.

På onsdagen är det premiär för ”Bonde söker fru: Kärlek åt alla” på TV4 Play – men när bönderna samlas på Siggesta gård för att träffa sina brevskrivare så fattas en av dem.

Bonden Jon-Erik Andersson är inte på plats med de andra.

– I våras presenterade vi åtta bönder på ”Bonde söker fru”, och en av dem var Jon-Erik. Han skulle varit med oss här på Siggesta gård. Tyvärr blev han sjuk och kunde inte komma, säger Linda Lindorff i programmet och ringer upp honom på videosamtal.

Bonden får då förklara att han blev sjuk precis innan inspelningarna.

– I fredags när jag skulle åka ner så började jag känna mig hängig, jag hade lite feberkänningar, vilket resulterade i att jag åkte och gjorde ett prov i söndags och det visade sig att det var positivt för covid-19, berättar han.

Linda Lindorff vill ha tillbaka bonden

Jon-Erik verkar dock inte må så dåligt som många andra gör av viruset, även om det gör det omöjligt för honom att träffa kvinnor på dejter för tillfället.

– Jag är oförskämt pigg om jag jämför med andra, säger han.

Linda Lindorff ger inte upp om att få med honom i programmet senare, men först måste han bli frisk.

– Det viktigaste just nu är ju att du kurerar dig och blir frisk. Men sedan kan du ju ta itu med dejtandet. Du hade ju några favoriter när vi var hemma hos dig. Jag tänker att vi styr upp en dejt med en av dem längre fram. Jag släpper inte taget om dig, Jon-Erik.

 

Linda Lindorff berättar – så blir säsongen annorlunda:

Linda Lindorff om regeländringen i "Bonde söker fru"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.