Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bonde-Susannas svåra förflutna – avslöjar i tv

I onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” berättar hon öppet om sitt tidigare förhållande. Foto: TV4
Jim och Hannes lyssnade allvarsamt på Susannas berättelse om sin svåra tid. Foto: Tv4
”Han var väldigt manipulerande och psykopatisk liksom. Han blåste mig på både kärlek och pengar och livet, kan man säga”, säger Susanna Karlsson i programmet.Foto: TV4

"Bonde söker fru"-bonden Susanna Karlsson delar med sig av sitt förflutna för de två killarna hon har kvar på gården, Jim och Hannes.

I onsdagens "Bonde söker fru" berättar hon om ett svårt förhållande – där hon blev lurad på pengar.

– Han var väldigt manipulerande och psykopatisk liksom. Han blåste mig på både kärlek och pengar och livet, kan man säga, säger Susanna Karlsson i "Bonde söker fru".

I onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru" på TV4 väljer bonden Susanna Karlsson att dela med sig av privata detaljer från sitt förflutna.

För Jim och Hannes, de enda två som är kvar på hennes gård, berättar hon om ett tidigare förhållande med en man i New York, där allt gick snett.

– Jag var ju med om en ganska så konstig, drastisk grej i mitt förra förhållande. Det var en kille som jag träffade när jag bodde i New York. Det var väldigt snabb kärlek direkt, men han var väldigt manipulerande och psykopatisk liksom. Han blåste mig på både kärlek och pengar och livet, kan man säga, säger Susanna Karlsson i "Bonde söker fru".

Hon förklarar också hur händelserna har påverkat henne, och gjort att hon ändrat vissa delar av sitt beteende för att något liknande inte ska hända igen.

– Ni kan vara medvetna om det. Jag kanske är lite mer eftertänksam, och analyserar människor mer. Ni har ju inget av den personligheten, så det är inget jag är rädd för. Det är mer att man är lite skraj att gå in i en relation igen för att man inte vet, säger hon i programmet.

”Alla har vi vårt bagage, det är så det är. Man får ta dig för den du är”, säger Hannes i programmet. Foto: TV4

Susanna hyllas av Hannes

Hannes hyllar bonden för hennes mod att våga berätta om svåra händelser i sitt liv.

– Alla har vi vårt bagage, det är så det är. Man får ta dig för den du är. Man kan ju inte bara tycka om de bra bitarna, utan det är ju hela dig, säger Hannes i programmet, och fortsätter:

– Det är starkt av henne att berätta, och det är verkligen toppen att hon spelar med öppna kort.

Även Jim tycker Susanna Karlsson är modig som visar nya sidor av sig själv.

– Det är jättemodigt. Det är fint att öppna sig, man blir sårbar, säger Jim i "Bonde söker fru".

 

Susanna Karlsson.Foto: STEFAN NILSSON/TT

”De var så fina och accepterande”

Susanna Karlsson berättar att hon kände att hon fick fint stöd av sina två brevskrivare på plats.

– Det var en jobbig grej, men jag hade tänkt berätta det förr eller senare. Det är viktigt att visa vem man, både bra och dåliga sidor. De tog det väldigt bra, så det var skönt. De var så fina och accepterande, och ställde inte så många fler frågor, säger Susanna Karlsson.