Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bonde-Susannas kärlekslycka – ett år efter mötet: ”Pulsen upp”

Vilken kärlekslycka – ”Bonde söker fru”-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har förlovat sig. Foto: STEFAN NILSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN
Hannes Haraldsson Foto: TV4.

Vilken kärlekslycka – ”Bonde söker fru”-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har förlovat sig.

I en intervju med Hänt berättar det lyckliga bondeparet om frieriet, bröllopsplanerna och drömmen om att få barn.

– Både Hannes och jag har den klassiska inställningen att man ska gifta sig inom ett år, säger Susanna Karlsson till Hänt.

De träffades i ”Bonde söker fru” under sommaren 2018. Mycket har hunnit hända på det året de nu har varit tillsammans, sedan Susanna Karlsson, 28, valde Hannes Haraldsson, 28, i slutet av TV4:s kärleksprogram. De har inte bara flyttat ihop och hållit i shower – nu har paret också förlovat sig.

I en intervju med Hänt berättar nu Susanna Karlsson om frieriet, som ägde rum i kohagen utanför parets hus i Valdemarsvik, den 17 juni.

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, säger Susanna Karlsson till Hänt.

Firade hela natten

Hannes Haraldsson friade med att sjunga ”Kan man älska någon på avstånd?”, för att sedan avsluta med att fråga om Susanna Karlsson ville gifta sig med honom. När bonden lyckligt sagt ja, så firade paret hela natten.

– Det känns underbart att få ytterligare ett bevis på att det är vi! Även fast jag redan vet att det är han och jag så blir det ännu tydligare med en ring på fingret. Det känns väldigt fint, säger Susanna Karlsson.

Hoppas bli föräldrar

Nu väntar bröllop för det lyckliga bondeparet – och efter bröllopet hoppas de kunna få bli föräldrar till en liten bebis.

– Självklart blir det bröllop! Jag hade inte förlovat mig om jag inte känt att jag vill gifta mig. Både Hannes och jag har den klassiska inställningen att man ska gifta sig inom ett år, säger Susanna Karlsson till Hänt.

Expressen har sökt Susanna Karlsson, som avböjer att kommentera ytterligare.