Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Bonde söker fru” stoppas – på grund av fotbolls-VM

Linda Lindorff berättar att inspelningarna av ”Bonde söker fru” pausas – på grund av dagens fotbollsmatch mellan Sverige - Schweiz. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Foto: /IBL / /IBL
Svenska landslaget spelar åttondelsfinal mot Schweiz. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Linda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA

I dag klockan 16 stannar Sverige, då spelar det blågula landslaget åttondelsfinal i VM mot Schweiz.

Egentligen skulle ett av de sista valen i årets säsong av ”Bonde söker fru” ha spelats in då – men nu väljer produktionen att stoppa inspelningarna.

”Av hänsyn till alla – teamen, bonden, brevskrivarna så ändrar vi i planeringen och gör ett uppehåll i inspelningen under matchen. Inte bara det. Scheman ändras, tågbiljetter ombokas och val tidigareläggs”, skriver Linda Lindorff i sin blogg.

I dag klockan 16 spelar Sverige mot Schweiz i den avgörande åttondelsfinalen i VM.

Samtidigt är inspelningarna av ”Bonde söker fru” på TV4 inne i ett intensivt slutskede – det är mycket som händer från tidig morgon till sen kväll. 

Trots det har producenten Maria Filippova och redaktionen beslutat att stoppa dagens inspelningar – på grund av den spännande VM-matchen. Det berättar programledaren Linda Lindorff på sin blogg:

”Tanken var att jag skulle hålla i ett val hos en av våra bönder i morgon eftermiddag men det kommer nu inte att ske. Av hänsyn till alla – teamen, bonden, brevskrivarna så ändrar vi i planeringen och gör ett uppehåll i inspelningen under matchen. Inte bara det. Scheman ändras, tågbiljetter ombokas och val tidigareläggs”, skriver hon.

 

LÄS MER: Zlatans skämtsamma hälsning till landslaget 

 

Kärleken får ta paus under VM

Trots att det ställer problem med logistiken, så tycker Linda Lindorff att det var rätt beslut att kasta om i schemat så att alla kan se fotbollen.

”Så juste gjort mot alla medarbetare och alla som så klart vill se Sverige gå vidare. Bonden och hans tjejer vill ju också se – alla vill se! Kärleken får helt enkelt ta en liten paus”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/Bku5pqMHhgn/?hl=sv&taken-by=linda_lindorff

Expressen har sökt Linda Lindorff. 

 

LÄS MER: Förbjuden romans på Bonde-slottet stoppad 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!