Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Bonde söker fru”-paret skjuter upp förlovningen

Susanna Karlsson sökte till ”Bonde söker fru” 2018 Foto: STEFAN NILSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN
Hannes Haraldsson förklarar varför de skjuter upp förlovningen.Foto: TV4
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann varandra i ”Bonde söker fru” 2018.Foto: TV4

”Bonde söker fru”-paret väljer att skjuta upp deras planerade förlovning.

Hannes Haraldsson berättar varför det dröjer innan han friar till sin Susanna Karlsson.

– Just nu har vi så mycket annat som händer med föreställningen och jobb och så, säger Hannes Haraldsson till Hänt.

Susanna Karlsson, 27, längtade efter kärleken och valde därför att söka till TV4:s ”Bonde söker fru” förra året, men inget kunde förbereda henne för vad sommaren skulle bjuda på. Under inspelningarna fick vi följa med när Susanna fick känslor för två av sina brevskrivare och hur hon efter ett tufft val fann sin ”the one” Hannes Haraldsson, 27.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson blev ett par. När programledaren Linda Lindorff, 47, under hösten besökte gården för att se hur det gått för programmets par efter inspelningarna berättade de om sin lyckliga kärlekssaga.

– Jag har hittat hem, sa Hannes Haraldsson i programmet.

Sa upp sig från jobbet

Paret berättade att Hannes valt att säga upp sig från sitt jobb och flytta hem till Susanna på hennes gård i Östergötland. De berättade att de efter programmet har funnit kärleken i varandra och på frågan om det vankas bröllop hintade paret att det fanns planer.

Hannes Haraldsson hintade då om att det fanns planer på ett frieri till sommaren, planer som nu verkar ha blivit uppskjutna, skriver Hänt.

– Just nu har vi så mycket annat som händer med föreställningen och jobb och så, säger Hannes Haraldsson till Hänt och fortsätter:

– Vi spelade revy ihop i vintras, en nyårsrevy. Sedan när det var slut ville vi göra något mer. Sedan är det många som hör av sig och frågar om vi fortfarande är tillsammans och hur allting går. Så då fick vi en idé att göra något på vad som hände sedan.

Sätter upp egen föreställning om kärleken

Det är nämligen så att Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson under våren sätter upp sin egen musikalisk teaterföreställning, ”Bondesagan”. Där man från följa deras kärlekssaga från ”Bonde söker fru” till vad som hände efter inspelningarna.

Trots att de just nu är upptagna med föreställningen berättar Hannes Haraldsson för Hänt att en förlovning kommer ske, om än lite senare.

– Vi har planer på det men ingenting som är spikat än, säger Hannes Haraldsson till Hänt.