Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Bonde söker fru" panikändras – efter plötsliga avhoppet

Årets deltagare i "Bonde söker fru" Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Programledare Linda Lindorff. Foto: /IBL / /IBL

Joacim Rickling, 26, har slagit brevskrivarrekord.

Men att 26-åringen överhuvud taget är med i "Bonde söker fru" beror på att en av årets deltagare valde att hoppa av strax före inspelningarna drog i gång.

Chockbeskedet tvingade TV4 att panikändra och ta in 26-åringen från Bålsta.

– Det är klart att det blev svårt för redaktionen och produktionen när vi tappade en bonde, säger programledaren Linda Lindorff.

Snart är "Bonde söker fru" tillbaka i rutan – och det är en dramatisk säsong som väntar enligt programledaren Linda Lindorff. Redan i första avsnittet får tittarna veta att allt inte gått som planerat på Sundbyholms slott.

I samband med att inspelningarna av TV4-programmet skulle dra i gång fick TV4 nämligen chockbeskedet att en av årets bönder valt att hoppa av "Bonde söker fru".

Det korta varslet tvingade TV4 att göra en panikändring och plocka in bonusbonden Joacim Rickling, som kom med i programmet i sista stund.

– Den här bonden ville inget hellre än att hitta kärleken i sitt liv. Och det gjorde den, innan slottet och innan vi ens han dra i gång inspelningarna, berättar programledaren Linda Lindorff.

 

LÄS MER: Sigrid och Erik lurade TV4 i "Bonde söker fru" 

 

Den aktuella bonden blev nämligen kär i en av sina brevskrivare.

– Det var för mycket känslor och för mycket kärlek. Så de blev ju ihop innan. Och det här innebar att det fanns plats för en ny bonde att få söka kärleken, förklarar Linda Lindorff.

TV4 fick panik

Programledaren vittnar om paniken hos TV4:

– Ja lite panik blev det så tillvida att våra bönder var ju utvalda. Alltså de som skulle vara med i "Kärlek åt alla"-programmet och de som skulle vara med i det linjära programmet, säger Linda Lindorff och fortsätter:

– Och i och med att vi hade kommit så långt in i processen och att vi var mitt uppe i inspelningen så är det klart att det blev svårt för redaktionen och produktionen att tappa en bonde.

 

LÄS MER: Stora förändringen i Bonde söker fru

 

Den avhoppade bonden uppger att den inte hade koll på reglerna i "Bonde söker fru".

– Men här var det något väldigt speciellt.

Tänkte du något på de andra brevskrivarna?

– Ja det är klart att jag gjorde och jag ringde upp alla de brevskrivarna som jag hade valt ut till dejt och förklarade att det var på det här sättet men att jag var glad att de hörde av sig. Några tyckte väl att det var kul att jag hade träffat några men sedan var det några som inte kanske var så lyckliga.