Sigrid Bergåkra. Foto: Olle SporrongSigrid Bergåkra. Foto: Olle Sporrong

Sigrid Bergåkra.

 Foto: Olle Sporrong
Sigrid Bergåkra och Pål Mases.Sigrid Bergåkra och Pål Mases.

Sigrid Bergåkra och Pål Mases.

Bonde-Sigrid: "Det är inte jättelätt just nu"

Publicerad

Sigrid Bergåkra berättar i ”Malou efter tio” om sitt och Pål Mases relationsproblem.

"Bonde söker fru"-profilen säger att de tagit en paus - att de gjort "halvhalt" som hon själv beskriver det.

– Det är inte jättelätt just nu, säger Sigrid Bergåkra i programmet.

Hästbonden Sigrid Bergåkra, 44, gjorde förra året succé TV4:s program "Bonde söker fru".

Efter en dramatisk säsong för Sigrid, då hon först hade en romans med grisbonden Erik Bäckman och sedan skickade hem sina friare, så hittade hon till slut kärleken i entreprenören Pål Masen, 48. Pål och Sigrid träffades innan programmet startade.

Tittarna kunde under säsongen följa parets kärleksresa och efter programmet flyttade paret ihop

– Han behåller sin gård och jag behåller min gård, men vi har flyttat in hos varandra, har Sigrid kommenterat tidigare.

 

LÄS MER: Nu berättar Sigrid sanningen om Pål

 

"En halvhalt"

Under veckan uppgav tidningen Hänt att paret valt att gå skilda vägar. Expressen har sökt Sigrid Bergåkra och Pål Mases, men de har hittills avböjt att kommentera separationen offentligt.

I dag medverkade Sigrid i TV4:s program "Malou efter tio" där hon berättade om sin och Påls relation.

– Pål och jag är bra med varandra, vi pratar om hur vi ska orka vidare på varsitt håll. Kanske också tillsammans, det är inte jättelätt just nu, säger Sigrid i programmet.

Hon fortsätter öppenhjärtigt:

– Det är en halvhalt helt enkelt, en liten halvpaus.

– Liven är svåra få ihop, vi bor på två gårdar. Vi är båda företagare. Båda är föräldrar, har små barn som går i skolan, rider i landslaget, satsar stenhårt. Jag satsar stenhårt på mitt företag.

 

LÄS MER: Sigrid Bergåkras nya livsbeslut med Pål

 

Sigrid Bergåkra berättar att hon allra helst skulle vilja ha en man som flyttade in hos henne.

– Tiden ska tas från min agenda, jag behöver en man som flyttar till min gård, delar mitt intresse i livet, säger hon och fortsätter:

– Jag behöver ha en man som följer mina spår lite, kommer till min gård.

– Jag behöver vardagen.

Hur framtiden ser ut från för Sigrid Bergåkra och Pål Mases vill hon inte sia fullt ut om. Känslorna finns där säger hon, men alla vardagsbestyr ställer till det.

– Vet inte, upp till livet också. Man går upp varje morgon och försöker göra så bra man kan. Man kan inte slänga det bakom sig som man byggt upp under så många år.

– Man får jämka lite, försöka hitta en lösning, men vi har inte kommit fram till det nu.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag