Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bonde-Oscars avslöjande – efter brevskrivarens beslut

Här lämnar brevskrivaren bonden efter överraskningen.
Minna Lindberg väljer att hoppa av ”Bonde söker fru”.Foto: TV4
Hon avslöjar sitt beslut precis när Oscar Fjärrstrand ska välja vem av tjejerna han ska skicka hem.Foto: TV4
”Jag har uppfattat oss lite olika när det kommer till förhållanden och känslor och det”, säger
De båda var i förra veckans avsnitt på en spadejt. På plats började båda två inse att man var ganska olika som personer. Foto: TV4
”Kemin fanns väl inte hela vägen. Det var väl det enda. Det kändes inte helt rätt”, säger Oscar.
Minna Lindberg när hon berättar för Oscar om sitt beslut att åka hem.Foto: TV4
1 / 7

Precis när bonden Oscar Fjärrstrand ska göra sitt val och skicka hem en av tjejerna i ”Bonde söker fru” kommer den plötsliga vändningen: Brevskrivaren Minna Lindberg väljer självmant att lämna.

För Expressen berättar Oscar själv om Minnas beslut:

– Jag hade inte räknat med det. Men just där och då kändes det som en lättnad, för jag hade ju tänkt välja hem henne

Oscar Fjärrstrand, 22 och Minna Lindberg, 19, vari förra veckans avsnitt av ”Bonde söker fru” på en het spadejt. I bubbelpoolen började de båda prata om känslor och Oscar konstaterade att han troligtvis inte alls är en person med samma typ av djup som Minna har.

Och när Oscar ska göra sitt val i onsdagens avsnitt av TV4-programmet, tycks diskussionen i poolen hänga kvar i Minnas medvetande.

Programledaren Linda Lindorff frågar om alla tjejerna vill vara kvar – då bryter Minna Lindberg tystanden.

– Ja jag har ju funderat lite faktiskt. Och jag känner väl ändå att jag har landat i att jag kommer åka hem. Jag har uppfattat oss lite olika när det kommer till förhållanden och känslor och det. Att vi behöver lite olika.

– Jag har ju uppfattat Minna som lite djupare och jag har lite svårt att greppa det. Jag vet inte vad du behöver, säger Oscar och riktar sig mot Minna.

För Expressen berättar Oscar Fjärrstand att han under tidens gång insåg att han och Minna inte riktigt klickade.

– Kemin fanns väl inte hela vägen. Det var väl det enda. Det kändes inte helt rätt. Jag hade mer känslor för andra tjejer.

”Viktiga saker som står på spel”

För Minna Lindberg handlar det främst om att hon upplever sig och Oscar som alltför olika när det kommer till att hantera känslor.

– Jag känner väl mest att det blev bara tydligare och tydligare, det här med att han är mer ytlig när det kommer till känslor.

– Det är viktiga saker som står spel, viktiga frågor. Som jag inte kan ändra på. Jag kan inte bli en ytlig person för jag är inte det, fortsätter hon.

Minna: ”Han har ingen aning om vem jag är egentligen”

Oscar förklarar hur han själv ser på saken:

– Vi är ju lite olika som personer. Och jag känner att jag passar inte jättebra ihop med henne, som är på ett speciellt sätt. Jag tar väl lite lättare på saker och ting. Jag vill inte säga att jag är ytlig, men vi värderar olika saker i livet.

I ett sms till Expressen berättar Minna om känslorna efter spadejten med Oscar.

”Jag kände även efter dejten att Oscar är ganska snabb med att döma, han kanske inte är det i vanliga fall men med mig så kände jag att han bestämde sig ganska fort vart han ville placera mig vilket är helt fel. Han har ju faktiskt ingen aning om vem jag är egentligen, och detsamma med mig om honom”.

Oscar: ”Mår bara dåligt av det”

I eftersnacksprogrammet ”Bönderna berättar allt” berättar Oscar att han haft ett tidigare förhållande med en tjej som tidvis mådde dåligt. 

– Jag har varit med om det förut. Att det varit mycket gråt och då vill jag bara dö inombords. Det funkar inte. Det är så långt ifrån mig. Jag mår bara dåligt av det, säger han i ”Bönderna berättar allt”. 

– Det var ett tidigare förhållande som var lite ledsamt ibland. Och det är det man känner, jag vill inte tillbaks dit. Jag vill ju ha de där stunderna där där v var jätteglada och skrattade och gjorde roliga grejer. Och då vill jag ha lite mer action-tjej. Som är lite mer som mig, för att det ska funka bättre, säger han när han vidareutvecklar sina tankar för Expressen.

”Bonde söker fru” sänds på onsdagar klockan 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Här abryts inspelningen av ”Bonde söker fru”

Här avbryts inspelningen av