Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bonde-Jennifer om sitt dåliga kärleksliv

Jennifer Erlandsson
Jennifer ErlandssonFoto: DANIEL OHLSSON/TV4

Hon sökte kärleken i "Bonde söker fru" – men förhållandet kraschade.

Nu berättar hon för Hänt om singellivet.

– Det är fruktansvärt tråkigt, säger hon.

Det var i "Bonde söker fru 2016" som hästbonden Jennifer Erlandsson, 34, från Slöinge i Halland prövade lyckan. Jakten på kärlek var lyckad och hon inledde till slut en relation med brevskrivaren Charlie Guldvinge, 25.

 

LÄS MER: Så gick det sedan för TV4-bönderna 

 

Kärleken varade dock inte. En och en halv månad efter programmet kraschade förhållandet och i dag, ett år senare, är Jennifer Erlandsson fortfarande singel. I en intervju med Hänt berättar hon om sin otur i kärlek.

– Det går ju dåligt, alltså. Det är fruktansvärt tråkigt att vara singel, men man vill ju att det ska ju kännas rätt från lilltån till yttersta nässpetsen när man träffar någon. Och ännu har det inte gjort det, säger hon till Hänt.

Jennifer Erlandsson får fortfarande kärleksbrev

Jennifer Erlandsson har dejtat flera personer efter "Bonde söker fru" men känner inte att hon har träffat den rätta.

– Jag har dejtat en del efter programmet, men det är mycket med att vara ensamstående mamma, ha ett jobb och samtidigt vara egenföretagare, så jag har haft ont om tid. Jag har kanske inte lagt ner manken i det. Samtidigt så tror jag på första ögonkastet, att han bara ska dyka upp. Att jag inte ska leta så mycket för då kommer han inte, säger hon till Hänt.

 

LÄS MER: Ilskan mot Jennifer efter kärleksförhöret 

 

Trots att "Bonde söker fru" är över för Jennifer Erlandsson får hon fortfarande brev från hoppfulla beundrare.

– Det ramlar fortfarande in sisådär 2-3 brev varje vecka. Det är jättemånga som jag tycker verkar intressanta, men så ser man att de bor väldigt långt bort och då är det bara att inse att det inte kommer att funka. Jag vill inte ha någon som jag kan träffa en gång i månaden, utan jag vill ju ha någon som jag kan träffa ofta. Men det är fantastiskt fina kärleksbrev jag får, så jag känner mig absolut väldigt uppskattad och uppvaktad.