Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bonde-Jennifer om sitt dåliga kärleksliv

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Jennifer Erlandsson
Jennifer Erlandsson
Foto: DANIEL OHLSSON/TV4

Hon sökte kärleken i "Bonde söker fru" – men förhållandet kraschade.

Nu berättar hon för Hänt om singellivet.

– Det är fruktansvärt tråkigt, säger hon.

Det var i "Bonde söker fru 2016" som hästbonden Jennifer Erlandsson, 34, från Slöinge i Halland prövade lyckan. Jakten på kärlek var lyckad och hon inledde till slut en relation med brevskrivaren Charlie Guldvinge, 25.


LÄS MER: Så gick det sedan för TV4-bönderna 


Kärleken varade dock inte. En och en halv månad efter programmet kraschade förhållandet och i dag, ett år senare, är Jennifer Erlandsson fortfarande singel. I en intervju med Hänt berättar hon om sin otur i kärlek.

– Det går ju dåligt, alltså. Det är fruktansvärt tråkigt att vara singel, men man vill ju att det ska ju kännas rätt från lilltån till yttersta nässpetsen när man träffar någon. Och ännu har det inte gjort det, säger hon till Hänt.

Jennifer Erlandsson får fortfarande kärleksbrev

Jennifer Erlandsson har dejtat flera personer efter "Bonde söker fru" men känner inte att hon har träffat den rätta.

– Jag har dejtat en del efter programmet, men det är mycket med att vara ensamstående mamma, ha ett jobb och samtidigt vara egenföretagare, så jag har haft ont om tid. Jag har kanske inte lagt ner manken i det. Samtidigt så tror jag på första ögonkastet, att han bara ska dyka upp. Att jag inte ska leta så mycket för då kommer han inte, säger hon till Hänt.


LÄS MER: Ilskan mot Jennifer efter kärleksförhöret 


Trots att "Bonde söker fru" är över för Jennifer Erlandsson får hon fortfarande brev från hoppfulla beundrare.

– Det ramlar fortfarande in sisådär 2-3 brev varje vecka. Det är jättemånga som jag tycker verkar intressanta, men så ser man att de bor väldigt långt bort och då är det bara att inse att det inte kommer att funka. Jag vill inte ha någon som jag kan träffa en gång i månaden, utan jag vill ju ha någon som jag kan träffa ofta. Men det är fantastiskt fina kärleksbrev jag får, så jag känner mig absolut väldigt uppskattad och uppvaktad.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.