Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bond-stjärnan tvingas till operation efter skadan

Inspelningen av den 25:e filmen om James Bond var i full gång, men nyligen tvingades man att skjuta upp produktionen.Foto: LEO HUDSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Detta efter att Daniel Craig skadat sin fotled – och nu tvingas huvudrollsinnehavaren till en operation.Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Inspelningen av den 25:e filmen om James Bond var i full gång, men nyligen tvingades man att skjuta upp produktionen.

Detta efter att Daniel Craig skadat sin fotled – och nu tvingas huvudrollsinnehavaren till en operation.

”Produktionen kommer att fortsätta medan Craig rehabiliterar i två veckor efter operationen”, skriver Bond-produktionen på Twitter.

Daniel Craig, 51, blev skadad under inspelningen av den kommande James Bond-filmen. Olyckan ska ha skett när Daniel Craig under en inspelning sprang klädd i James Bonds klassiska kostym. Och nu tvingas huvudrollsinnehavaren till en operation av hans fotled, skriver Bond-produktionen på Twitter.

”Daniel Craig kommer att genomgå en mindre ankeloperation efter en skada som uppstod under filmning i Jamaica. Produktionen kommer att fortsätta medan Craig rehabiliterar i två veckor efter operationen.”

Filmen får premiär i april 2020

Nu hoppas produktionen att inspelningen av James Bond inte ska uppehållas allt för länge. Craig vårdas nu av samma amerikanska läkare som hjälpte brittiska fotbollshjälten Harry Kane i januari, skriver Daily Mail.

Det är sedan tidigare klart att det blir en stjärntyngd ensemble som kommer att medverka i den nya Bond-filmen. ”Bohemian Rhapsody”-stjärnan Rami Malek, 37, är klar för en roll som skurk. Malek vann tidigare en Oscar i kategorin ”bästa manliga skådespelare” för sin gestaltning av Queen-sångaren Freddie Mercury.

Även svensken David Dencik kommer att spela bov i den kommande filmen om agent 007. Någon titel är ännu inte klar för den kommande agentfilmen – än så länge går den under arbetsnamnet Bond#25. Filmen har världspremiär på bio i april 2020.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.