Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bond-stjärnan tvingas till operation efter skadan

Inspelningen av den 25:e filmen om James Bond var i full gång, men nyligen tvingades man att skjuta upp produktionen. Foto: LEO HUDSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Detta efter att Daniel Craig skadat sin fotled – och nu tvingas huvudrollsinnehavaren till en operation. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Inspelningen av den 25:e filmen om James Bond var i full gång, men nyligen tvingades man att skjuta upp produktionen.

Detta efter att Daniel Craig skadat sin fotled – och nu tvingas huvudrollsinnehavaren till en operation.

”Produktionen kommer att fortsätta medan Craig rehabiliterar i två veckor efter operationen”, skriver Bond-produktionen på Twitter.

Daniel Craig, 51, blev skadad under inspelningen av den kommande James Bond-filmen. Olyckan ska ha skett när Daniel Craig under en inspelning sprang klädd i James Bonds klassiska kostym. Och nu tvingas huvudrollsinnehavaren till en operation av hans fotled, skriver Bond-produktionen på Twitter.

”Daniel Craig kommer att genomgå en mindre ankeloperation efter en skada som uppstod under filmning i Jamaica. Produktionen kommer att fortsätta medan Craig rehabiliterar i två veckor efter operationen.”

Filmen får premiär i april 2020

Nu hoppas produktionen att inspelningen av James Bond inte ska uppehållas allt för länge. Craig vårdas nu av samma amerikanska läkare som hjälpte brittiska fotbollshjälten Harry Kane i januari, skriver Daily Mail.

Det är sedan tidigare klart att det blir en stjärntyngd ensemble som kommer att medverka i den nya Bond-filmen. ”Bohemian Rhapsody”-stjärnan Rami Malek, 37, är klar för en roll som skurk. Malek vann tidigare en Oscar i kategorin ”bästa manliga skådespelare” för sin gestaltning av Queen-sångaren Freddie Mercury.

Även svensken David Dencik kommer att spela bov i den kommande filmen om agent 007. Någon titel är ännu inte klar för den kommande agentfilmen – än så länge går den under arbetsnamnet Bond#25. Filmen har världspremiär på bio i april 2020.