Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bobby Oduncu och maken går skilda vägar

Kändisfrisören Bobby Oduncu och Jimi Bennet har gått skilda vägar.
Foto: Magnus Danielsson
Kändisfrisören Bobby Oduncu och Jimi Bennet har gått skilda vägar.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bobby Oduncu och Jimi Bennett gifte sig 2016.
Foto: EXPRESSEN

Kändisfrisören Bobby Oduncu och Jimi Bennet har gått skilda vägar. 

Båda har bekräftat uppbrottet på sociala medier. 

”Jag är såklart fruktansvärt ledsen över att det blev så här”, skriver Bobby Oduncu på Facebook. 

Bobby Oduncu och Jimi Bennett gifte sig 2016 i ett stjärnspäckat bröllop. På bröllopet närvarade kändisar som Molly Sandén, Hannah Graaf, Carolina Gynning och Danny Saucedo. 

Den lyckliga stunden har nu bytts ut mot en olycklig. Paret har gått skilda vägar efter sex år tillsammans, något som de bekräftat på sociala medier. 

”Det är en smärtsam sanning att jag och min kärlek går isär. För en del kanske det här inte kommer som någon överraskning. Några har märkt att vi inte umgåtts som förr, och att någonting är annorlunda”, skriver Bobby Oduncu på Facebook

Sörjer på platsen där de fann varandra

De senaste månaderna har nätterna varit sömnlösa och för att läka hjärtesorgen har Bobby Oduncu beslutat sig för att åka bort några veckor till Ibiza, platsen där de föll för varandra första gången. 

”Jag är här med mixade känslor. Kanske är det bra att åka tillbaka hit när en ny resa nu börjar i mitt liv. På ett sätt ta tillbaka ön, den är kanske inte längre vår, och då måste jag göra den min igen. Men jag ser med glädje tillbaka på den resa som jag och Jimi har haft tillsammans. Vi har haft 6 helt fantastiska år tillsammans. Jag trodde verkligen på oss och satsade allt”. 

Jimi Bennet skriver på Instagram att den senaste tiden varit tuff och att det är enorm sorg för båda två. 

”Vi har egentligen aldrig haft problem i vår 6åriga relation men det enda som är konstant är förändring.”En separation är aldrig smärtfri oavsett om du lämnar eller bli lämnad. Vi försöker nu jobba på en vänskapsrelation och om några kan greja det så är det vi. Jag kommer alltid älska denna vackra själ och våra minnen, då Vi haft den finaste kärlekssagan”. 

Expressen har varit i kontakt med Bobby Oduncu som avböjer att kommentera ytterligare. 

https://www.facebook.com/855225012/posts/10164156190220013/?extid=2tYFgZNFwSjew1TM&d=n

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.