Bluffen i “Naked attraction” – studion utrymdes

Sofia Wistam, Caroline och fem nakna singlar i ”Naked attraction”.
Foto: Discovery
En miss under inspelningen gjorde att deltagarna tvingades fejka sina reaktioner, avslöjar Caroline för Hänt.
Foto: Discovery

Caroline är med i fjärde avsnittet av ”Naked attraction”.

För Hänt berättar hon nu om missen under inspelningen – och hur deltagarna fick bluffa sina reaktioner.

– Vi gjorde om hela scenen där jag valde den sista personen, säger hon.

Caroline, 22, är med i det fjärde programmet av ”Naked attraction” är en deltagare väljer bland fem potentiella dejter som är helt nakna.

Det visar sig att Caroline var först ut av alla att spela in programmet. Avsnitten sänds inte i den ordningen de spelats in. 

– Jag blev ändå glatt överraskad för jag vet att jag var den första inspelningen av alla inspelningar. Så jag var beredd på att jag kunde vara deras testkanin. Att de programmen senare blev lite annorlunda och lite bättre, lite små förbättringar, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Den största förändringen var att jag såg att en kille i ett avsnitt fick gå fram och kolla på ansiktena när de hade dragit upp boxarna för ansiktena. Jag fick inte gå fram och titta, så jag såg inte dem så jättebra faktiskt.

”Vi gjorde om hela scenen”

Mycket riktigt gick inte allt som tänkt under premiärinspelningen.

För Hänt avslöjar Caroline en tabbe som gjorde att deltagarna tvingades göra omtagningar och fejka sina reaktioner inför varandra.

En bra bit in på inspelningen knarrade det i golvet vilket hördes i mikrofonerna. 

Programledaren Sofia Wistam, 56, Caroline och de nakna singlarna fick lämna studion ett tag för att senare göra omtagningar. 

Vid den tidpunkten var det bara två singlar kvar i boxarna – vilket innebar att de redan hade sett Caroline utan kläder.

– Vi gjorde om hela scenen där jag valde den sista personen. Så när jag kommer in där naken igen då var de tvungna att reagera igen som att de aldrig hade sett mig naken. Jag var tvungen att välja igen och så skulle de låtsas att de inte redan visste vem jag skulle välja, säger hon till Hänt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.