Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Blondinbellas tårar över nya lyxhuset

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
1 / 12

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har flyttat in i sitt nya hem, ett lyxhus på Lidingö värt 30 miljoner kronor.

Men lättnaden efter flytten innebar mycket känslor – och Löwengrip kunde inte hålla tårarna tillbaka.

"Det var precis samma känsla som när jag köpte min första etta. Att ”jag grejade det!”" skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

Bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 28, har flyttat till ett nytt hus.

Efter skilsmässan från maken Odd Spångberg har Löwengrip bort kvar i parets gamla hus på Lidingö, och haft barnen varannan vecka. Men nu har hon köpt ett annat hus på Lidingö – värt närmare 30 miljoner kronor.

"Det var så stort för mig att komma hem i går. Att öppna dörren till mitt nya hem. Allt finns på instastory om ni vill se. Huset var så fint trots att teamet fick nycklarna i fredags." skriver Isabella Löwengrip i ett inlägg på sin blogg.

Isabella Löwengrip har flyttat in i sitt nya drömhus.
Foto: IBL

Brast ut i tårar

Profilen konstaterar att det kändes som en stor lättnad att få flytta in, och liknar det vid sin flytt till den första lägenheten hon någonsin köpte, en etta inne i stan. Sedan brast hon ut i tårar.

"Jag kunde inte låta bli att lägga mig på soffan och bara njuta av ögonblicket. Det var precis samma känsla som när jag köpte min första etta. Att ”jag grejade det!” 28 år gammal och ordna detta hem på Lidingö till mig och mina två barn. Sedan började jag gråta och kände mig trött. Som att jag sprang i mål. Konstigt men förståeligt" skriver Isabella Löwengrip.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

På sin Instagram visar "Blondinbella" upp sitt nya lyxhem, och hennes följare får se hennes stora kök, det lyxiga badrummet, Löwengrips walk-in-closet och hennes sovrum med en stor säng.

"Omöjligt att sova i natt!" skriver hon på en av bilderna på Instagram.

Foto: Instagram

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.