Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blondinbellas tårar efter svåra skilsmässan

Isabella "Blondinbella" Löwengrip.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Isabella "Blondinbella" Löwengrip.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN

Skilsmässan med Odd Spångberg har tagit hårt på Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

I sin blogg berättar entreprenören öppenhjärtigt om sorgen.

"Det bildades snabbt en klump i halsen som också hoppade till magen och gjordes om till kräkkänslor", skriver hon.

Det var i våras som Isabella Löwengrip och Odd Spångberg meddelade att de går skilda vägar – skilsmässan var ett faktum.

Sedan dess har Isabella Löwengrip bearbetat skilsmässan och på sin blogg beskriver hon hur enkla vardagssysslor påminner om den tunga tiden innan separationen.

"Sally brukar alltid vilja ha Pippi på efter vår läsning vid nattning, men i dag önskade barnen Alfons. Som det högg till i magen på mig när låtarna och berättarrösten pratade. Det bildades snabbt en klump i halsen som också hoppade till magen och gjordes om till kräkkänslor. Jag har börjat släppa in bearbetning av skilsmässan och vissa saker påminner om tuffa stunder. Som Alfons på Spotify tillexempel", skriver Isabella Löwengrip.

 

LÄS MER: Löwengrips dejtavslöjande – byter liv helt efter separationen

 

Hon fortsätter:

"Jag slungades direkt tillbaka till när Odd och jag tagit beslutet om att gå skilda vägar och att vi behövde bo på olika håll. Eftersom det var jag som tog initiativet kändes det rättvist att jag fick leta boende".

Så smög de – för barnens skull

Isabella Löwengrip berättar hur hon flyttade in i liten lägenhet där hon bodde när hon var singel, något hon beskriver som "oerhört konstigt mentalt".

"Varje morgon gick jag upp tidigt, gick till garaget och såg till att vara i huset innan barnen vaknade. Sedan lämnade jag på förskolan och åkte in till stan igen. Sedan varvade vi hämtning och på mina dagar var Odd borta och jag var i huset tills jag hade nattat barnen och han kom tillbaka vid åtta", skriver hon och fortsätter:

"Då åkte jag till lägenheten i stan igen och jobbade klart. Upp igen vid fem. I två månader höll jag på så, bara för att barnen aldrig skulle märka att jag var borta".

 

LÄS MER: Blondinbellas sorg efter skilsmässan 

 

Hon beskriver också hur hon minns känslan av att livet var upp och ner och att hon egentligen bara ville krypa ner till barnen och stanna där tills morgonen.

"Men det gick inte. Jag fick ingen luft hemma och behövde komma iväg och sova borta".

Isabella Löwengrip fortsätter:

"Det är tuffa minnen som jag behöver gå igenom och vända och vrida på om och om igen. Vissa kvällar som i kväll blir extra tuffa men jag tillåter mig att ha det så. Jag har börjat inse att känslorna inte är farliga. Och att allt måste ut för att kunna bli hel igen. Strax kommer grannarna Martina och Michaela över, ibland är det skönt att låta tårarna rinna i sällskap".