Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDENFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN
 Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN

Blondinbellas beslut – raderar Spångberg

Publicerad

I våras skilde sig Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 28.

Sedan dess har parets separation pågått.

Men nu väljer Löwengrip att städa bort "Spångberg" för gott.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 28, gifte sig 2013 och har två barn tillsammans. I våras valde paret dock att gå skilda vägar och Löwengrip begärde skilsmässa. 

"Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig", berättade hon i höstas för Damernas värld. 

Sedan dess har parets separation pågått och de har bland annat flyttat isär. Och nu tar Isabella Löwengrip nästa steg att distansera sig från Odd Spångberg.

 

LÄS MER: Ilskan mot Isabella Löwengrip – efter orden

 

Blondinbella gör sig av med Spångberg

Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

I ett inlägg på sin blogg skriver hon hur hon är i akt med att skaffa nytt pass. Anledningen: I det tidigare hade hon också efternamnet "Spångberg".

"Sedan fick jag skynda mig till Polishuset i Solna för att ordna med nytt pass, det stod fortfarande Spångberg i mitt gamla", skriver hon i sin blogg.

Nu oroas hon för att det nya, "Spångberg"-fria passet inte hinner komma i tid för hennes kommande New York-resa. Den görs i samband med en ny lansering och hon har tidigare haft svårt att ta sig in i USA.

Nära att inte släppas in i USA

"Jag får åka till Milano på fredag på mitt gamla men förhoppningsvis så hinner det nya komma innan New York om en vecka. Det var nära att jag inte släpptes in i USA förra veckan på grund av min stämpel från Saudiarabien", skriver hon i sin blogg.

 

LÄS MER: Blondinbella kritisk till män som inte stöttar karriärkvinnor

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag