Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Blondinbellas beslut – raderar Spångberg

Foto: /IBL / /IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN

I våras skilde sig Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 28.

Sedan dess har parets separation pågått.

Men nu väljer Löwengrip att städa bort "Spångberg" för gott.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 28, gifte sig 2013 och har två barn tillsammans. I våras valde paret dock att gå skilda vägar och Löwengrip begärde skilsmässa. 

"Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig", berättade hon i höstas för Damernas värld. 

Sedan dess har parets separation pågått och de har bland annat flyttat isär. Och nu tar Isabella Löwengrip nästa steg att distansera sig från Odd Spångberg.

 

LÄS MER: Ilskan mot Isabella Löwengrip – efter orden

 

Blondinbella gör sig av med Spångberg

Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

I ett inlägg på sin blogg skriver hon hur hon är i akt med att skaffa nytt pass. Anledningen: I det tidigare hade hon också efternamnet "Spångberg".

"Sedan fick jag skynda mig till Polishuset i Solna för att ordna med nytt pass, det stod fortfarande Spångberg i mitt gamla", skriver hon i sin blogg.

Nu oroas hon för att det nya, "Spångberg"-fria passet inte hinner komma i tid för hennes kommande New York-resa. Den görs i samband med en ny lansering och hon har tidigare haft svårt att ta sig in i USA.

Nära att inte släppas in i USA

"Jag får åka till Milano på fredag på mitt gamla men förhoppningsvis så hinner det nya komma innan New York om en vecka. Det var nära att jag inte släpptes in i USA förra veckan på grund av min stämpel från Saudiarabien", skriver hon i sin blogg.

 

LÄS MER: Blondinbella kritisk till män som inte stöttar karriärkvinnor

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!